Ο Christian Bale μεταμορφώνεται σε Frankenstein στην ταινία "The Bride"

Ο Christian Bale μεταμορφώνεται σε Frankenstein στην ταινία "The Bride"

Ο Christian Bale, ο ηθοποιός που μας εντυπωσίασε ως Batman, ετοιμάζεται για μια άκρως ενδιαφέρουσα μεταμόρφωση! Στην επερχόμενη ταινία "The Bride", υποδύεται τον Frankenstein, σε μια εκδοχή γεμάτη εκπλήξεις. Σκηνοθέτρια της ταινίας είναι η Maggie Gyllenhaal, σε μια σπάνια στροφή προς τον τρόμο, μετά το βραβευμένο "The Lost Daughter". Η παραγωγή φέρει την υπογραφή της Warner Bros Pictures και η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου 2025.

Christian Bale Is Frankenstein's Monster in 'The Bride' First Look

Ο Bale ενσαρκώνει έναν Frankenstein διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Η πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε τον δείχνει αγνώριστο, γεμάτο τατουάζ, σε μια πιο σκοτεινή και ίσως πιο βίαιη εκδοχή του χαρακτήρα. Η πλοκή ακολουθεί τον Frankenstein σε ένα ταξίδι στο Σικάγο της δεκαετίας του '30. Ψάχνοντας για την αληθινή αγάπη, απευθύνεται στον Dr. Euphronius ζητώντας του να του δημιουργήσει μια σύντροφο.

Δείτε τον Christian Bale ως το νέο τέρας του Frankenstein με τατουάζ (ΦΩΤΟ)

Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Jessie Buckley, Annette Bening, Penelope Cruz και Peter Sarsgaard. Το "The Bride" υπόσχεται να μας προσφέρει μια νέα ματιά στον μύθο του Frankenstein, γεμάτη σασπένς, gothic ατμόσφαιρα και ίσως μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση του θρυλικού τέρατος.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.