Η ταινία θεωρήθηκε χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά έλαβε καλές κριτικές. Ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος για τον ηθοποιό Charles Bronson

Machine-Gun Kelly (1958): Μια αποτελεσματικά φτιαγμένη με γρήγορο ρυθμό γεμάτη δράση γκανγκστερική b-movie ταινία σε σκηνοθεσία Roger Corman. Η ταινία εξιστορεί τις εγκληματικές δραστηριότητες του αληθινού George "Machine Gun" Kelly, ενός Αμερικανού γκάνγκστερ από το Μέμφις του Τενεσί, ενεργός κατά την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Το παρατσούκλι του προήλθε από το αγαπημένο του όπλο, ένα υποπολυβόλο Thompson. . Η ταινία θεωρήθηκε χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά έλαβε καλές κριτικές. Ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος για τον ηθοποιό Charles Bronson. Με αυτή την ταινία άρχισε να τραβάει τη σοβαρή κριτική των κριτικών.

Η σκηνοθεσία είναι του βασιλιά των b-movies, Roger Corman ο οποίος τον προσέλκυσε η ιστορία του Kelly εξαιτίας του πώς ο γκάνγκστερ παραδόθηκε με πραότητα. Προσέλαβε τον σεναριογράφο R. Wright Campbell για τον οποίο ο Corman λέει ότι «έγραψε ένα πολύ καλό σενάριο με δυνατούς, καλογραμμένους χαρακτήρες» βασισμένος σε μεγάλο βαθμό στα γεγονότα.

Ο ηθοποιός Dick Miller, τακτικό μέλος του Roger Corman, επρόκειτο να παίξει τον ομώνυμο ρόλο, αλλά ο συγγραφέας R. Wright Campbell συνέχισε να πιέζει για τον αδερφό του, William Campbell, να τον αποκτήσει και άρχισε να προσαρμόζει το σενάριο για να τονίσει τα δυνατά σημεία του αδελφού του. Για να αποφύγει τις εσωτερικές διαμάχες, ο Corman ανέθεσε τον ρόλο στον Charles Bronson.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.