Μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας έρχεται στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου, ονομάζεται '65' και το τρέιλερ φαίνεται επικό

Μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας έρχεται στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου, ονομάζεται '65' και το τρέιλερ φαίνεται επικό. Προηγουμένως, δεν γνωρίζαμε πολλά για αυτό, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Adam Driver. Αν σας άρεσε η τριλογία συνέχεια του «Star Wars» ή τουλάχιστον η ερμηνεία του Driver (Kylo Ren), τότε ίσως αξίζει να το παρακολουθήσετε. Η επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας 65 υπόσχεται να είναι μια μοναδική ιστορία περιπέτειας. Η ταινία σηματοδοτεί επίσης την πρώτη σημαντική εισβολή του Adam Driver στο είδος επιστημονικής φαντασίας μετά την τριλογία του sequel του Star Wars.

Ο Adam Driver  στον ρόλο του εξερευνητή του διαστήματος Mills, με τους Scott Beck και Brian Woods να συνυπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας με τον Sam Raimi να είναι παραγωγός. Το '65' θα είναι επίσης μια από τις λίγες ταινίες με δεινόσαυρους  που δεν ανήκουν στο Jurassic World που θα μπορούσε πραγματικά να έχει αντίκτυπο στην κυκλοφορία του στους κινηματογράφους. 

Πλοκή: "Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mills ανακαλύπτει γρήγορα ότι έχει εγκλωβιστεί στη Γη... Πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια. Τώρα, με μόνο μία ευκαιρία για διάσωση, ο Mills και ο μόνος άλλος επιζών, η Koa, πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα (συμπεριλαμβανομένων δεινοσαύρων) σε έναν επικό αγώνα για επιβίωση.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.