Ναταλία Ρίζου | Η φωτογράφος που έχει σαρώσει τα παγκόσμια βραβεία

Ναταλία Ρίζου | Η φωτογράφος που έχει σαρώσει τα παγκόσμια βραβεία

Είναι νέα, όμορφη και το σημαντικότερο, εξαιρετικά ταλαντούχα. Δουλεύει ακατάπαυστα, ενώ παράλληλα μεγαλώνει πέντε! παιδιά. Ο λόγος για την μοναδική Ναταλία Κοπελούζου Ρίζου η οποία έχει καταφέρει να τρελάνει τον κόσμο της φωτογραφίας, αφού έχει στην κατοχή της ούτε 1, ούτε 2, αλλά 32 παγκόσμια βραβεία. Ναι καλά διαβάσατε. 32 παγκόσμιες πρωτιές. Εξάλλου, όπως λέει και η ίδια, δουλεύει ακατάπαυστα και δεν περνάει μέρα που να μη σκέφτεται πως θα βελτιώσει τη δουλειά της και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

photo 2

Είναι η πρώτη φωτογράφος που έφερε στην Ελλάδα την καινοτομία της βρεφικής φωτογραφίας. Βέβαια το παλμαρέ της συνεχώς μεγαλώνει καθώς προστίθενται οι εγκυμονούσες, τα πρώτα γενέθλια, τα μεγαλύτερα παιδάκια και πλήθος νέων υπηρεσιών που κύριο στόχο έχουν να αποτυπώσουν την υπέρτατη ευτυχία μέσα από...τη ματιά της. Πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της Brand Name, ενώ όπως η ίδια δηλώνει, το γεγονός ότι προσπαθούν να την αντιγράψουν σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει καλά.

photo 3

Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο στούντιο στα Βόρεια Προάστεια της Αττικής όπου εκεί μεγαλουργεί δημιουργώντας μοναδικές εικόνες. Εικόνες που θα μείνουν για πάντα στα σπίτια των γονέων. Εικόνες που θα ταξιδεύουν και θα αλλάζουν χέρια από γενιά σε γενιά. Απαιτείται σκληρή δουλειά, υπομονή και μεγάλη αγάπη για να κατακτήσεις την κορυφή στη δουλειά αυτή και η Ναταλία το κατάφερε..

photo 1.

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.