Oι AC/DC επιστρέφουν στις συναυλίες μετά από επτά χρόνια

Oι AC/DC επιστρέφουν στις συναυλίες μετά από επτά χρόνια

Οι AC/DC, ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα στον κόσμο, θα επιστρέψουν στις συναυλίες μετά από επτά χρόνια απουσίας. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Power Trip Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου στο Indio της Καλιφόρνια.

Στην πρώτη τους συναυλία από το 2016, οι AC/DC θα έχουν ως καλεσμένους τους Judas Priest. Ο Brian Johnson, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, θα επιστρέψει στο μικρόφωνο, έχοντας περάσει από θεραπεία για τα προβλήματα ακοής που τον είχαν αναγκάσει να αποχωρήσει από τη σκηνή το 2016. Ο Cliff Williams, ο μπασίστας, θα επιστρέψει επίσης στη σύνθεση του συγκροτήματος, μετά τη συνταξιοδότησή του το 2016. Ο ντράμερ Phil Rudd, ο οποίος έχει απασχοληθεί με νομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, δεν θα συμμετάσχει στη συναυλία. Τη θέση του θα πάρει ο Matt Laug.

Οι AC/DC έχουν κυκλοφορήσει 17 στούντιο άλμπουμ, με το τελευταίο, Power Up, να έχει κυκλοφορήσει το 2020. Το συγκρότημα έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.