Oι Megadeth στο Release Athens Festival 2024 - Η επιβεβαίωση

Oι Megadeth στο Release Athens Festival 2024 - Η επιβεβαίωση

Μετά από υποψίες που είχαν δημιουργηθεί από μια ανάρτηση των Megadeth, η διοργάνωση του Release Athens Festival 2024 ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή της μπάντας στο φεστιβάλ. Οι Megadeth θα εμφανιστούν στην Αθήνα στις 14 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Νερού. Η συναυλία θα είναι η μόνη εμφάνιση της μπάντας στην Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι. Η συμμετοχή των Megadeth στο Release Athens Festival είναι μια σημαντική προσθήκη στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, που αποτελείται ήδη από κορυφαίες μπάντες και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Ακολουθεί δελτίο τύπου

Τo Release Athens υποδέχεται τους Megadeth, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Νερού. Η μπάντα του «αρχιτέκτονα» Dave Mustaine καθόρισε το heavy metal και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα, 40 χρόνια μετά το ξεκίνημά της. Μέλος των περίφημων Big Four της thrash-metal σκηνής και ένα από τα κορυφαία και πιο επιτυχημένα ονόματα του σκληρού ήχου, επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια για να παρουσιάσουν ένα show γεμάτο τραγούδια-ύμνους! Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00, προς 50 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 150 ευρώ, με πολλές προνομιακές παροχές.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο και το πρώτο διήμερο εισιτήριο του Release Athens 2024, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μια σημαντική έκπτωση.

Megadeth & more TBA (14/6/24, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson & more TBA (21/7/24, Πλατεία Νερού) προς 85 ευρώ (κέρδος 15 ευρώ)

Megadeth - Release Athens Festival 2024

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.