Release Athens 2023 με Wu-Tang Clan στην Πλατεία Νερού

Release Athens 2023 με Wu-Tang Clan στην Πλατεία Νερού

Το σπουδαίο χιπ χοπ συγκρότημα Wu-Tang Clan, ένα από τα σπουδαιότερα όλων των εποχών, μετρούν 30 και πλέον χρόνια στην παγκόσμια μουσική σκηνή και φέτος θα κλείσουν το Release Athens 2023 με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Wu–Tang Clan, την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, U–God, Masta Killa, Inspectah Deck, Cappadonna ή, απλά και περιεκτικά, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο hip–hopσυγκρότημα όλων των εποχών, θα ρίξει την αυλαία του φεστιβάλ με τον ιδανικότερο τρόπο.
Είναι όλοι τους θρύλοι του hip–hop και, μαζί, αποτελούν το μεγαλύτερο και επιδραστικότερο σύνολο στην ιστορία της συγκεκριμένης μουσικής, ένα συγκρότημα που χωρίς αυτό ο χάρτης της παγκόσμιας σκηνής θα ήταν εντελώς διαφορετικός.

Έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό τα samples από τον κινηματογράφο, κυρίως από ταινίες πολεμικών τεχνών (από όπου πήραν και το όνομά τους), οι Wu–Tang Clan επηρέασαν και συνεχίζουν να επηρεάζουν τις επόμενες γενιές παραγωγών (όπως οι Jay–Z, Nas και Kanye West) και έθεσαν τις βάσεις που οδήγησαν τη σκηνή στην αναγνώριση και την εμπορική εκτόξευση που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια.Την ίδια στιγμή, διεκδίκησαν την ανεξαρτησία τους από τις δισκογραφικές εταιρείες και εξελίχθηκαν σε επιτυχημένους επιχειρηματίες που δημιούργησαν μια αυτοκρατορία που περιλάμβανε τα πάντα – από ρούχα και video games, μέχρι βιβλία και την παρουσία τους στον κόσμο της 7ης τέχνης.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, στην Πλατεία Νερού, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε το πιο εμβληματικό hip–hop συγκρότημα όλων των εποχών, σε μια ιστορική εμφάνιση που την περιμέναμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 11:00.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο ένα διήμερο εισιτήριο, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση: Wu Tang Clan & more tba (27/7/23, Πλατεία Νερού) + Röyksopp, Tash Sultana & more tba(21/6/23, Πλατεία Νερού + Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ).

 
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.