Shrek 5 | Το 2025 η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου sequel

Shrek 5 | Το 2025 η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου sequel

Η πέμπτη ταινία της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων Shrek αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2025, σύμφωνα με δήλωση που έκανε κατά λάθος ένας εργαζόμενος της NBCUniversal στο προφίλ του στο LinkedIn.

Shrek 5,' Donkey Spinoff With Eddie Murphy Eyed by DreamWorksΗ δήλωση του εργαζόμενου, ο οποίος έσπευσε να την διαγράψει, επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του ιδρυτή και CEO της Illumination, Chris Meledandri, ο οποίος είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο ότι οι αρχικοί πρωταγωνιστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Mike Myers, Cameron Diaz και Eddie Murphy, βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή τους στο franchise.

Shrek 5 Could Be on the Way | POPSUGAR EntertainmentΗ επιστροφή του Shrek στα σινεμά βρίσκεται στα σκαριά από το 2016, όταν η NBCUniversal είχε εξαγοράσει την DreamWorks Animation. Ο CEO της NBCUniversal, Steve Burke, είχε δηλώσει τότε ότι ο Meledandri θα βρει δημιουργικούς τρόπους για να επαναφέρει τον Shrek και να προσθέσει αξία σε πολλά από τα υπάρχοντα franchise της DreamWorks.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.