Θέατρο του Νέου Κόσμου | Μια πλούσια σε ποικιλία και ποιότητα θεατρική σεζόν

Θέατρο του Νέου Κόσμου | Μια πλούσια σε ποικιλία και ποιότητα θεατρική σεζόν

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της νέας θεατρικής σεζόν 2023-2024, η οποία θα περιλαμβάνει δεκαεννέα παραστάσεις σε πέντε σκηνές, εκ των οποίων δύο νέες. Η σεζόν θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Τα κλειδιά», μια παιδική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν πέντε έργα από το διεθνές ρεπερτόριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα: «Γέρμα» του Φερνάντο Αραμπού, «Διαβατήριο» του Χόρχε Λουίς Μπόρχες, «Το δωμάτιο του παιδιού» του Μπρούνο Λαουράντι, «Α.Κ.Α.» της Λουίζα Πένσα και «Ο τίποτας (Μια πονεμένη ιστορία)» του Στέφαν Τσβάιχ.

Τέσσερα είναι τα νέα ελληνικά έργα: «Pieta» της Ελένης Καρακάση, «Κακούργα πεθερά» του Γιάννη Διαμαντόπουλου, «Το νούμερο» του Θοδωρή Φορτούνη και «Τα μαγικά βουνά» του Γιάννη Σκαρίμπα. Επτά είναι οι επαναλήψεις επιτυχημένων παραστάσεων: «Μια άλλη Θήβα» του Γιάννη Χουβαρδά, «Κωλόκαιρος» του Γιάννη Καλαβριανού, «Σίρλεϊ» του Δημήτρη Τάρλοου, «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα» της Λουίζας Πένσα, «Andy» του Γιάννη Καλαβριανού, «Αυτές που δεν προλάβατε» του Γιώργου Καπουτζίδη και «Δε φάιναλ Θολούθιον» του Θωμά Μοσχόπουλου.

Επιπλέον, το Θέατρο του Νέου Κόσμου δίνει την ευκαιρία σε νέους, φερέλπιδες καλλιτέχνες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην τέχνη. Οι Δανάη Λιοδάκη, Σωτήρης Ρουμελιώτης και Ειρήνη Λαμπρινοπούλου θα κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις στο θέατρο. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου, με ειδική προσφορά στην τιμή των εισιτηρίων σε όλες τις παραστάσεις στα 9 ευρώ, έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.