Globonews - Αποκλειστικό! Βράβευση της μεγάλης ερμηνεύτριας Ελένης Ροδά από τον Σύλλογο των απανταχού Καρδιτσιωτών

Globonews - Αποκλειστικό! Βράβευση της μεγάλης ερμηνεύτριας Ελένης Ροδά από τον Σύλλογο των απανταχού Καρδιτσιωτών

Με τις πραγματικά τεράστιες μουσικές επιτυχίες να την συνοδεύουν, η Ελένη Ροδά βραβεύτηκε από τον Σύλλογο των απανταχού Καρδιτσιωτών για την μεγάλη της προσφορά στο τραγούδι και γενικότερα στις τέχνες. Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, η μεγάλη μας ερμηνεύτρια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου μίλησε για την οικογένειά της και όχι μόνο.
Δείτε το βίντεο με την ομιλία της κ. Ροδά.

28053e48 7623 447a ae52 dd2bc5d46caa

Η Ελένη Ρόδα, το γλυκό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου που οι παλιότεροι θυμούνται από τις εμφανίσεις της σε ελληνικές ταινίες, είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Δημήτρη Ροντήρη, αλλά στράφηκε από πολύ νωρίς στο τραγούδι. Στα πρώτα της βήματα βρέθηκε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας τραγούδια στις συναυλίες του. Ο πρώτος προσωπικός δίσκος ήταν με τον Δήμο Μούτση και τον Νίκο Γκάτσο.

Συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Χρήστο Μενιδιάτη ενώ ερμήνευσε ακόμη τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Μίμη Πλέσσα, του Μάρκου Βαμβακάρη, των Γιάννη Παπαϊωάννου και Γιώργου Μητσάκη.

Το Globonews.gr βρέθηκε στη βράβευση και σας μεταφέρει αποκλειστικά βίντεο και εικόνες.

4e239ca4 3161 4be0 ba54 ef3c61bb77eb

30f61b90 a1ac 451e 91d7 2c964f8aad48

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.