Γιώργος Χρανιώτης | Tο αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει χρόνια

Γιώργος Χρανιώτης | Tο αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει χρόνια

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για την πατρότητα και αν θα έκαναν δεύτερο παιδί με τη Γεωργία Αβασκαντήρα, αλλά και το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει χρόνια, την ψωρίαση.

«Η πατρότητα με άλλαξε είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Υπάρχει ένα ερωτηματικό, όταν έχεις ένα παιδί: να πάω για δεύτερο; Ακούω διάφορες εξυπνάδες από πιο παλιούς: «κάνε της ένα δεύτερο». Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν έχει να κάνει με το παιδί. Υπήρχε έλλειψη ετοιμότητας, από εμένα σίγουρα. Είναι το σοκ που από το εγώ πηγαίνουμε στο εμείς και το αισθάνεσαι στο πετσί σου. Είναι υπέροχο και τρομακτικό» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στην συνέχεια  ο ηθοποιός συνεχίζοντας δήλωσε: «Η ζωή μας δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουμε στο Instagram. Το Instagram έχει πιο ροζ, πιο φωτεινές αποχρώσεις, αν και εγώ φροντίζω να δείχνω και μερικές σκοτεινές. Δοκιμάζονται πάρα πολλά πράγματα και το διακύβευμα είναι αν εμείς οι δύο συναντηθήκαμε για να φέρουμε στον κόσμο αυτό το παιδί ή αν συναντηθήκαμε για να φέρουμε στον κόσμο αυτό το παιδί και να συνεχίσουμε να το μεγαλώσουμε. Και η απάντηση δίνεται καθημερινά».

Τέλος, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε και για το αυτοάνοσο το οποίο αντιμετωπίζει, την ψωρίαση. «Όταν είχα ψωρίαση στην αρχή, το πρώτο ψέμα που είπα ήταν ότι έπεσα από το ποδήλατο, για να δικαιολογήσω τα σημάδια στον αγκώνα μου. Μετά κατάλαβα ότι αυτό δεν βοηθάει ούτε εμένα, ούτε τους άλλους. Αργότερα, το αποδέχτηκα και άρχισα να μιλάω για αυτό και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μάγκα. Τώρα πλέον θεωρώ την ψωρίαση ένα «δώρο», γιατί με έχει βοηθήσει να βάλω όρια στη ζωή μου. Είτε διατροφικά, είτε με το πόσο έπινα. Δεν έπινα πολύ. Αλλά το να πίνω μία δύο φορές την εβδομάδα στον οργανισμό μου δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Έπρεπε το σώμα μου να χτυπήσει ένα καμπανάκι» ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.