Ναταλία Ρίζου | Η φωτογράφος με τα 17 παγκόσμια βραβεία

Ναταλία Ρίζου | Η φωτογράφος με τα 17 παγκόσμια βραβεία

Επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων και όχι μόνο...

Η Ναταλία Ρίζου είναι η κάτοχος ενός μοναδικού ρεκόρ. Έχει 17 παγκόσμια βραβεία φωτογράφισης εγκύων, νεογέννητων και παιδιών!!

Τα τελευταία χρόνια, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως όταν οι γονείς θέλουν να κάνουν επαγγελματική φωτογράφιση το νεογέννητο παιδάκι τους, ή μια μανούλα την εγκυμοσύνη της, το πρώτο όνομα που τους έρχεται στο μυαλό, είναι αυτό της Ναταλίας Ρίζου. Έχοντας κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις, η Ναταλία είναι αυτή, που πρώτη στην Ελλάδα έφερε την "καινοτομία" της βρεφικής φωτογραφίας. Κοινώς, έχει δημιουργήσει το δικό της Brand Name. Κατά καιρούς, πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν κάποιες από τις ιδέες της, μάταια όμως. Πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Εξάλλου, προσπαθώντας να σε αντιγράψουν, αυτό δείχνει, ότι κάτι κάνεις καλά.
Δουλεύει ακατάπαυστα και από ότι η ίδια λέει, δεν περνάει μέρα που να μη σκέφτεται πως θα βελτιώσει τη δουλειά της και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Πολλά επώνυμα ζευγάρια, όπως επίσης και πλήθος γονέων ζητούν την Ναταλία, γνωρίζοντας από πριν το μοναδικό αποτέλεσμα που θα πάρουν στα χέρια τους. Το επίτευγμα των 17 παγκόσμιων βραβείων τα λέει όλα. Απαιτείται σκληρή δουλειά, υπομονή και μεγάλη αγάπη για να κατακτήσεις την κορυφή στη δουλειά αυτή...

Ηλεκτρονικό κατάστημα

E-shop

Χειροποίητα προϊόντα, φτιαγμένα με λεπτομέρεια από αγνά υλικά όπως το βαμβακερό ύφασμα και το ξύλο.

https://eshop.magicalworld.gr

Website

Website

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα της Ναταλίας Ρίζου

https://magicalworld.gr

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.