Ο Tom Cruise φτάνει στις 14 Ιουλίου με το Mission Impossible: Dead Reckoning – Part One

Ο Tom Cruise φτάνει στις 14 Ιουλίου με το Mission Impossible: Dead Reckoning – Part One. Στη σκηνοθεσία  ο Christopher McQuarrie. Είναι η συνέχεια του Mission: Impossible – Fallout (2018) και είναι η έβδομη στη σειρά ταινιών Mission: Impossible. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Rob Delaney, Henry Czerny και Cary Elwes.

Η παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά φυσικά, η πανδημία COVID-19 προκάλεσε αμέσως μεγάλες καθυστερήσεις. Τελικά, ήταν περίπου ενάμιση χρόνο από την προγραμματισμένη έναρξη πριν ολοκληρώσουν τελικά την κύρια φωτογραφία.

Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» σηματοδοτεί την τελευταία έξοδο του Cruise ως Ethan Hunt, πράκτορα της Impossible Missions Force (IMF), ο οποίος ξεκινά μια επιχείρηση που - όπως υποδηλώνει ο τίτλος - υπόσχεται να είναι η πιο επικίνδυνη μέχρι τώρα. Η έβδομη ταινία Mission: Impossible έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.