Το Silent Hill 2 γίνεται και επίσημα ταινία

Το Silent Hill 2 γίνεται και επίσημα ταινία! Οι θαυμαστές της σειράς βιντεοπαιχνιδιών τρόμου λαχταρούσαν εδώ και καιρό ένα sequel της ταινίας του 2006. Τώρα, το παίρνουν. Η ταινία, με τίτλο Return to Silent Hill, επιβεβαιώθηκε επίσημα και θα βασίζεται στο ίδιο το sequel του βιντεοπαιχνιδιού. Στη θέση του σκηνοθέτη θα είναι και πάλι ο Γάλλος Christophe Gans, ο οποίος σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία το 2006.

Το Return to Silent Hill θα ακολουθήσει μια παρόμοια πλοκή με το αρχικό παιχνίδι Silent Hill 2, όπου ένας άντρας πηγαίνει στο Silent Hill αναζητώντας τη χαμένη αγάπη της ζωής του. Αντίθετα, βρίσκει έναν ολοκληρωτικό εφιάλτη με τέρατα και τρόμο, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Pyramid Head, ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και διάσημους χαρακτήρες της σειράς. Ο Victor Hadida, ο παραγωγός της πρώτης ταινίας, θα είναι ξανά στην παραγωγή.

Η πρώτη ταινία του Silent Hill έτυχε αρκετά καλής υποδοχής, αλλά η συνέχειά της Silent Hill Revelation 3D δεν άρεσε σε μεγάλο βαθμό. Ένα ριμέικ του Silent Hill 2 είναι επίσης στο δρόμο από την ομάδα Bloober, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι με τίτλο Silent Hill F και το παιχνίδι cross media Silent Hill Ascension. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ή οποιεσδήποτε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία δεν έχουν ανακοινωθεί..

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.