Αχιλλέας Μπέος | «Έχω στείλει αναφορές και καταγγελίες στο Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια, για κινδύνους σε μέρη τα οποία είναι ρέματα»

Αχιλλέας Μπέος | «Έχω στείλει αναφορές και καταγγελίες στο Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια, για κινδύνους σε μέρη τα οποία είναι ρέματα»

Για τις μεγάλες καταστροφές στο Βόλο και στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

«Για αντιπλημμυρικά έργα, έργα μεγάλων υποδομών, είναι δουλειά της κυβέρνησης και της Περιφέρειας. Οι δήμοι δεν διαχειρίζονται. Δεν έχω διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ για τέτοια έργα. Έχω στείλει αναφορές και καταγγελίες στο Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια, για κινδύνους σε μέρη τα οποία είναι ρέματα, έχουν χτιστεί σπίτια, σχολεία και υπάρχουν κίνδυνοι να γίνουν καταστροφές», ανέφερε αρχικά.

Ακόμη ο Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε πως υπάρχει σχολείο και νηπιαγωγείο δίπλα σε ποτάμι. Συγκεκριμένα, όπως είπε η μία περίπτωση είναι στην Αγριά και η άλλη είναι στα Λεχώνια. “Το κατήγγειλα και δεν έγινε τίποτα. Αυτά τα σχολεία που σας λέω έγιναν εδώ και 20 χρόνια. Εγώ από το ΕΣΠΑ πήρα εκατομμύρια για τη ζωνοποίηση, για το δημοτικό θέατρο, για το μουσείο της Αργούς, για τέτοια έργα. Για αντιπλημμυρικά έργα δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ”, δήλωσε.

«Πρόσφατα κατασκευάστηκε γέφυρα και πλημμύρισε μία συνοικία του Βόλου και την πήρε το ποτάμι. Η Περιφέρεια την κατασκεύασε, την παρέδωσε πριν ένα μήνα και βούλιαξε τις Άσπρες Πεταλούδες» σημείωσε. “Δε θεωρώ ότι έχει ευθύνη ο Αγοραστός, αλλά ο μελετητής που την κατασκεύασε. Ο Αγοραστός τη χρηματοδότησε, δεν την σχεδίασε αυτός» τόνισε.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.