Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 12/6

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 12/6

Στις ηπειρωτικές περιοχές, οι νεφώσεις θα εμφανίζονται μεταξύ των καιρικών φαινομένων κατά διαστήματα. Αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις και περιοδικές καταιγίδες, κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε ορισμένες περιοχές στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την ανατολική Πελοπόννησο θα αντιμετωπίσουν ισχυρές καταιγίδες. Τα καιρικά φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα αποσυρθούν. Στα νησιά, οι νεφώσεις θα είναι αραιές, αλλά θα αυξηθούν και θα πυκνωθούν καθώς πλησιάζουμε στο Ιόνιο και την Κρήτη, όπου θα προκύψουν περιοδικοί όμβροι και βροχές.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, αλλά σε ανοιχτές θαλάσσιες περιοχές η ένταση τους θα φθάνει τοπικά το επίπεδο των 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.