Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25/5

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25/5

Αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη 25 Μαΐου, κατά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 4 μποφόρ. Λεπτομερέστερα, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, με μεγαλύτερη πυκνότητα στα βόρεια, ενώ αλλού αναμένεται ηλιοφάνεια. Κατά το μεσημέρι και το απόγευμα, θα αναπτυχθούν νέες νεφώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά αυξημένες. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 27, στη Θεσσαλία από 15 έως 29, στην Ήπειρο από 13 έως 27, στη Στερεά από 13 έως 28, στην Πελοπόννησο από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 13 έως 27, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 24 και στην Κρήτη από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.