Γ. Οικονόμου | "Ανεξαρτήτως των επιδιώξεων του κ. Ράμμου, η ΑΔΑΕ εργαλειοποιήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και όχι μόνο"

Γ. Οικονόμου | "Ανεξαρτήτως των επιδιώξεων του κ. Ράμμου, η ΑΔΑΕ εργαλειοποιήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και όχι μόνο"

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ σκηνοθετεί το έργο επί μήνες. Ο εμμονικός Τσίπρας αποκαλεί τον κ. Μητσοτάκη εγκέφαλο ενός κυκλώματος, όταν ο ίδιος παρακολουθούσε τους πάντες και τα πάντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ότι ζουν σε μια ανελεύθερη τριτοκοσμική χώρα.

Ρητά και κατηγορηματικά, οι επισυνδέσεις δεν είχαν γίνει γνωστές στον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση. Το λέμε σταθερά και καθαρά από την πρώτη στιγμή. Από τον Αύγουστο, η Κυβέρνηση πήρε θέση διαυγή, σαφή και καθαρή. Απέδωσε άμεσα πολιτικές ευθύνες. Πήρε θεσμικές πρωτοβουλίες. Θωράκισε θεσμικά κρίσιμους τομείς και φορείς του Κράτους, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΥΠ. Παράλληλα στηρίζει και συνδράμει ενεργά το έργο της δικαιοσύνης, στην προσπάθεια πλήρους διαλεύκανσης κάθε πτυχής της υπόθεσης αυτής. Ήμασταν οι πρώτοι που λόγω των πολιτικών μας αρχών αλλά και της θεσμικής μας ευθύνης, δε θέλαμε να μείνει τίποτα στη σκιά. Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση της κυβέρνησης, ενώ κανένα στοιχείο δεν έχει περιέλθει στη γνώση του πρωθυπουργού. Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ρυπαρά δίκτυα, συστηματικά και προνομοιακά διοχετεύουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις τα στοιχεία αυτά.

Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει τα ρυπαρά δίκτυα σε εκείνους που κατέχουν αυτό το υποτιθέμενο υλικό. Εκείνους που το κόβουν και το ράβουν αναδημοσιεύοντάς το κάθε λίγο. Εκείνους που το έχουν στη διάθεσή τους και το διακινούν ο ένας στον άλλον. Αυτά είναι τα ρυπαρά δίκτυα. Τώρα, εάν θέλετε και ονόματα, σας προτείνω να ξεκινήσετε από τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας. Ρωτήστε αυτούς που τα έχουν, ποιοι τους τα δώσανε και εκείνοι που τους τα δώσανε από πού τα πήραν. Αυτός είναι ο δρόμος, εάν θέλετε ονόματα, για να καταλάβετε ποια είναι τα ρυπαρά δίκτυα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μανιωδώς επιδιώκει και σε αυτή την υπόθεση να προηγηθεί η πολιτική διαχείριση από τη δικαστική διερεύνηση. Γι αυτό και υπήρξε αυτό το κακοσκηνοθετημένο έργο, της επίσκεψης στην ΑΔΑΕ, η αιφνίδια επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η μελοδραματική τοποθέτηση του κ. Τσίπρα και η κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλει να γίνει μια δημόσια θεσμική συζήτηση χωρίς να υπάρχουν τα πορίσματα της δικαστικής έρευνας, γιατί βιάζεται να κερδίσει εντυπώσεις, όσο ακόμη το σκοτάδι κυριαρχεί, καθώς ξέρει ότι όταν έρθει το φως της αλήθειας στην επιφάνεια οι ισχυρισμοί, το παρανοϊκό και το παράλογο θα καταρρεύσουν. Ανεξάρτητος των σκέψεων και των επιδιώξεων του κ. Ράμμου, η Ανεξάρτητη Αρχή εργαλειοποιήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και όχι μόνο. Αυτή είναι η πραγματικότητα".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.