Ανδραβίδα | "Κατά τη διάρκεια της πάλης, τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα" (βίντεο)

Ανδραβίδα | "Κατά τη διάρκεια της πάλης, τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα" (βίντεο)

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο 60χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονία στην Ανδραβίδα κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, ο 60χρονος δήλωσε πως:

"Δε γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου. Δε θυμάμαι τι συνέβη στα παιδιά. Θυμάμαι έναν πυροβολισμό και μετά τίποτα. Δεν πήγαινε άλλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο τους. Εκεί τους πυροβόλησα. Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος, και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό. Εκείνη την ημέρα, με πήρε εκείνη τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως για ακόμη μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος Αρμάντο Κλότσι μου επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα."

Επιπλέον, ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως: "Της έκλειναν το νερό και το ρεύμα. Την ημέρα που τελέσθηκε το έγκλημα, η μητέρα του τον πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, λέγοντας του πως δεν είχε ξανά νερό και ρεύμα, τότε εκείνος πήρε τηλέφωνο το ζευγάρι σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αλλά εκείνοι του επιτέθηκαν φραστικά. Τότε αποφάσισε να πάει στο σπίτι τους ώστε να μιλήσουν από κοντά. Αφού μπήκε στο σπίτι με δική του παραίνεση, ξεκίνησαν πρώτα μια λεκτική αντιπαράθεση η οποία μετατράπηκε σε συμπλοκή ανάμεσα στους τρεις τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξε στο κρεβάτι και τους πυροβόλησε".

Τέλος, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό ο 60χρονος δολοφόνος.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.