Δίκη Φιλιππίδης | "Δεν γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα" κατέθεσε η Μακρυπούλια

Δίκη Φιλιππίδης | "Δεν γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα" κατέθεσε η Μακρυπούλια

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατάθεση της Ζέτας Μακρυπούλιας, της Ράνιας Σχίζα και του Τάσου Χαλκιά, οι οποίοι κλήθηκαν για να μιλήσουν για την υπόθεση της πρώτης καταγγέλλουσας, όπου κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της δίκης ακολούθησε ο εξής διάλογος:

"Μάρτυρας: Δε γνωρίζω την καταγγέλλουσα. Γνωρίζω τη μητέρα της. Δε θυμάμαι ούτε το κορίτσι, ούτε να της είπα κάτι. Δε θυμάμαι να έχω πει κάτι τέτοιο. Συγγνώμη αλλά δε θυμάμαι. Από την αρχή μέχρι το τέλος έξι ηθοποιοί ήμασταν δεν τέθηκε ζήτημα έξτρα ρόλου.

Πρόεδρος: Γνωρίζετε την καταγγέλλουσα ;

Μάρτυρας: Όχι, αλλά δεν είναι εδώ να τη δω. Πολλές φορές δε συγκρατώ ονόματα.

Πρόεδρος: Θυμάστε το 2008 να τη συναντήσατε στις τουαλέτες σε πρόβες στο θέατρο που είχε έρθει για ένα ρόλο;

Μάρτυρας: Όχι δε θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα δεν το ξέρω… Αν ο κ. Φιλιππίδης σκέφτηκε να βάλει κάποιο ηθοποιό να κάνει τη φωνή ενός ρόλου, δε θυμάμαι ποτέ να έπεσε η ιδέα στο τραπέζι της πρόβας."

Παρόμοια ήταν και η κατάθεση της ηθοποιού, Ράνιας Σχίζα, η οποία ανέφερε: "Δε θυμάμαι απολύτως τίποτα τέτοιο. Είναι έξι οι ρόλοι , το έργο είναι κλασικό. Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας. Όταν κάνουμε πρόβα, είμαστε εντελώς πάνω στη σκηνή. Όπως και στην παράσταση. Αν ήρθε κάποιος στις πρόβες δεν τη θυμάμαι. Σίγουρα δε θυμάμαι να υπήρξε ενόχληση, δεν είχαμε τέτοια".

Αντίστοιχα, άγνοια δήλωσε και ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος κατέθεσε μεταξύ άλλων: "Από την αρχή έξι άτομα ήμασταν στην παράσταση. Παρουσία μου δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για έξτρα ρόλο. Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά. Τον διακατέχει τελειομανία, μπορώ να το πω και μανία χωρίς υπονοούμενο προσωπικό. Δεν μπορώ να βεβαιώσω κάτι τέτοιο αν έχουν συμβεί τέτοια πράγματα".

Τέλος, η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.