Διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη διακόπηκε για τις 25 Φεβρουαρίου, έπειτα από αίτημα του συνήγορού του, Αλέξη Κούγια. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας για το αίτημα διακοπής της δίκης δήλωσε: "Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δε ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή".

Αντίστοιχα, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής ανέφερε πως οι καταγγέλλοντες και μηνυτές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό, ούτε να διαμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ξενοδοχείο μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη, ενώ τόνισε πως έπρεπε να διοριστεί ένας δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της δίκης.
 
Τέλος, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε το εξής μετά την απόφαση για διακοπή της δίκης: "Η δίκη αυτή δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά τον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα. Είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα και αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.