Ειδικό Δικαστήριο | Κατέθεσαν ημερομηνίες των ραντεβού του Παππά και Αρτεμίου με τον Καλογρίτσα

Ειδικό Δικαστήριο | Κατέθεσαν ημερομηνίες των ραντεβού του Παππά και Αρτεμίου με τον Καλογρίτσα

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, οι συνήγοροι υπεράσπισης του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, Ανδρέας Λοβέρδος και Άγγελος Καραχάλιος, κατέθεσαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του επιχειρηματία, Ευθαλίας Διαμαντή, στο Ειδικό Δικαστήριο, απ'τα οποία προκύπτει ότι υπήρξαν επισκέψεις του Κύπριου Δικηγόρου, Αρτέμη Αρτεμίου, με τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες και ώρες των συναντήσεων έχουν ως εξής:

  • 15.9.2016: Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα) -14,25- 15,00
  • 22.9.2016: Παππάς και Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα) -13,25-23,45
  • 22.9.2016: Μαρινάκης (στον Πειραιά ) -21,00 - 21,30
  • 22.9.2016: Παππάς (στο γραφείο Καλογρίτσα) - 22,15-22,4

Επιπλέον, οι συνήγοροι του κ. Καλογρίτσα ανέφεραν πως: "Θα θέλαμε να σας καταθέσουμε δυο σημαντικά στοιχεία που αφορούν στην κατάθεση της κ. Ευθαλίας Διαμαντή, αλλά και το ιστορικό sms της 15.9.2016 που παρουσιάσαμε. Επειδή τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της μάρτυρος. Ο κ. Παππάς στη μήνυσή του τη χαρακτήρισε ανυπόληπτη και κοινή συκοφάντη. Τα στοιχεία αυτά είναι από το ημερολόγιο που τηρούσε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα. Είναι δυο αποσπάσματα από τις 15.9.2016 και από τις 22.9.2016".

Από τη δική τους πλευρά, οι συνήγοροι του κ. Παππά δήλωσαν ότι: "Τα sms είναι πέντε. Τα προσβάλλουμε ως παράνομα αποδεικτικά μέσα, διότι καλύπτονται από την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και κατατέθηκαν χωρίς τη συναίνεση του κ. Παππά. Υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου και άλλων δικαστηρίων. Είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο και δεν μπορεί ούτε να αξιοποιηθεί. Προσβάλλω τα sms ως πλαστά. Και προσκομίζω πραγματογνωμοσύνη με τις υπογραφές δυο εκ των εμπειρότερων πραγματογνωμόνων, του κ. Καλατζή και του υιού του. Επίσης, θα δώσω σχεδιαγράμματα από τα οποία προκύπτει ότι τα sms δεν αντηλλάγησαν μεταξύ των ενδιαφερομένων. Προκύπτει, πως αν μου δώσει κάποιος τον αριθμό του μπορώ να φτιάξω 100 τέτοια μηνύματα. Επίσης, καταθέτω απάντηση του ΟΤΕ μετά από αίτημα του κ. Παππά που ζήτησε να του δοθούν όλες οι επικοινωνίες κατά την επίμαχη περίοδο και τα sms".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.