Ειρήνη Υφαντή - Νέος Διόνυσος | "Ας δώσουμε το προβάδισμα σε όσες και όσους μπορούν να εγγυηθούν ότι θα υλοποιήσουν όσα υπόσχονται"

Ειρήνη Υφαντή - Νέος Διόνυσος | "Ας δώσουμε το προβάδισμα σε όσες και όσους μπορούν να εγγυηθούν ότι θα υλοποιήσουν όσα υπόσχονται"
Η Ειρήνη Υφαντή είναι ένας νέος άνθρωπος με όνειρα και φιλοδοξίες που αισθάνεται την ανάγκη να δουλέψει για το καλό του τόπου της. Ζητά από τον κόσμο, που θα πάει να ψηφίσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, να επιλέξει αυτούς που μπορούν πραγματικά να εγγυηθούν την υλοποίηση όσων υπόσχονται. Πιστεύει απόλυτα στην εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα και για αυτούς τους λόγους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Διονύσου, με την παράταξη "Νέος Διόνυσος".
Για να ξεπεράσουμε τις διαδοχικές κρίσεις που βιώνουμε, το πιστεύω ακράδαντα, ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους με ιδέες και όνειρα. Ανθρώπους που θα πρωτοστατήσουν για να γίνει η χώρα μας καλύτερη....
 
Yfanti 1
 
Το προσωπικό μήνυμα της Ειρήνης Υφαντή

Είμαι η Ειρήνη Υφαντή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Νέος Διόνυσος. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Κρυονέρι. Είμαι απόφοιτη των Αρσάκειων-Τοσίτσειων Σχολείων Εκάλης. Οι σπουδές μου, προπτυχιακές και μεταπτυχιακές είναι στα ναυτιλιακά. Εργάζομαι σε ναυτιλιακή εταιρεία.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές διότι πιστεύω πως το πολιτικό προσωπικό που δραστηριοποιείται στον Διόνυσο έχει ανάγκη από ανανέωση, από τις φρέσκιες ιδέες και τον δυναμισμό που φέρνουν οι νέοι/ες, και ειδικότερα οι νεότεροι/ες στην ηλικία, υποψήφιοι/ες. Στην πραγματικότητα, για να διοικηθεί αποτελεσματικά ο τόπος μας χρειάζεται και την εμπειρία και τη γνώση και τη διαρκή ανανέωση.
Σέβομαι τις προσπάθειες όσων εργάστηκαν και πρόσφεραν αλλά, συγχρόνως, αντιλαμβάνομαι και τα όρια στην απόδοση, τον κορεσμό, την κόπωση, τις ιδέες που στερεύουν. Τα πιο επικίνδυνα, κατά τη γνώμη μου, είναι η διαμόρφωση της νοοτροπίας «του αναντικατάστατου» και η υιοθέτηση της λογικής «του κατ’ επάγγελμα αυτοδιοικητικού».

Yfanti 2
 
Σε αυτό τον τομέα πλεονεκτεί ο Νέος Διόνυσος, με ένα ψηφοδέλτιο ανανεωτικό, στο οποίο η πλειονότητα των συμμετεχόντων εκτίθεται για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές και στο οποίο είναι, και αριθμητικά, σημαντική η παρουσία των γυναικών υποψηφίων.
Είμαι βέβαιη πως όλες οι παρατάξεις διαθέτουν στελέχη που και θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν τον τόπο. Θα ήταν καλό να είναι αυτά που θα συνθέσουν το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Εξάλλου, τα προεκλογικά προγράμματα, οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις έχουν πάντα θετικό πρόσημο. Είτε συντηρητικά και μετριοπαθή, είτε φιλόδοξα και υπερβολικά, προβάλλουν μια εικόνα του δήμου που θα θέλαμε να δούμε (και να ζούμε).
Δύσκολη, άρα, η επιλογή με βάση τα σχέδια. Ας δώσουμε, λοιπόν, το προβάδισμα σε όσες και όσους μπορούν να εγγυηθούν ότι θα υλοποιήσουν όσα υπόσχονται και θα διοικήσουν με εντιμότητα, ειλικρίνεια και ακεραιότητα.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.