Ένταση μεταξύ Βασιλακόπουλου και Γιαννάκου | "Γαμ**ο μου. Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια" (βίντεο)

Ένταση μεταξύ Βασιλακόπουλου και Γιαννάκου | "Γαμ**ο μου. Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια" (βίντεο)

Το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου, ένταση σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN, όπου ήταν προσκεκλημένοι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και ο καθηγητής πνευμονολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ειδικότερα, ο κ. Γιαννάκος ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι:

"Μ. Γιαννάκος: 7.000 συνάδελφοί μας είναι εκτός, δεν ισχύει κανένα μέτρο, πιστοποιητικά έχουν καταργηθεί και εμείς επιμένουμε στην αναστολή. Με πήραν χθες από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ο μοναδικός, αγράμματος κατά τον κ. Βασιλακόπουλο ιατρός, ακτινολόγος, ακτινοδιαγνώστης είναι σε αναστολή. Τα έκτακτα περιστατικά πηγαίνουν στην Καλαμάτα, μια ώρα απόσταση, για να διαγνωστούν και κινδυνεύει η ζωή τους. Ποιο είναι προτιμότερο; Να δουλεύει ο ιατρός ανεμβολίαστος ή να είναι σε αναστολή και να κινδυνεύουν οι ασθενείς;

Μ. Παγώνη: Ήδη έχουμε κάνει έκκληση να ξαναδεί την απόφαση που έχει πάρει και να κάνει μία νέα εισήγηση, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο το προσωπικό, είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Μ. Γιαννάκος: 7.000 υγειονομικοί λείπουν σε αναστολή

Μ. Παγώνη: Θα με αφήσετε να ολοκληρώσω την πρόταση ή όχι; Πώς το βλέπετε; Αφήστε τον να κάνει το σόου να τελειώσουμε.

Θ. Βασιλακόπουλος: Καταρχήν δε γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν. Και υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες.

Μ. Γιαννάκος: Δεν υπάρχουν μάσκες και επιχειρηματολογεί πάλι υπέρ της υποχρεωτικότητας;

Θ. Βασιλακόπουλος: Η λύση είναι να προκηρυχθούν θέσεις με νέο αίμα, νέους ανθρώπους

Μ.Γιαννάκο: Κύριε Βασιλακόπουλε θα γίνετε βουλευτής, μη στηρίζετε τόσο πολύ την κυβέρνηση, μην ανησυχείτε.

Θ. Βασιλακόπουλος: Κύριε Γιαννάκο, η γελοιότητα έχει και όριο, δε θα γίνω βουλευτής γιατί δε με ενδιαφέρει. Και για να απαντήσω στον κ. Γιαννάκο.

Μ. Γιαννάκο: Κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται

Θ. Βασιλακόπουλος: Γαμ**ο μου

Μ. Γιαννάκο: Κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο.

Θ. Βασιλακόπουλος: Εκφράζω την επιστημονική μου άποψη, δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας να αρνείσαι να εμβολιαστείς και να λέμε ότι πιστεύεις στην ιατρική, δε γίνεται, αυτή είναι η άποψή μου, ας διαφωνεί ο κ. Γιαννάκος όσο θέλει.

Μ. Γιαννάκος: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»

Θ. Βασιλακόπουλος: Ε τώρα με συγχωρείτε, έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια για να κάνει τηλεθέαση; Να μου λέει εμένα ο αγράμματος τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, έλεος, έλεος, έλεος

Μ. Γιαννάκος: Κύριε Βασιλακόπουλε, εσείς είστε γραμματιζούμενος. Ακούστε με λίγο, πρέπει να είστε ευγενείς, να σέβεστε. Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους εργαζομένους, εσείς δεν εκπροσωπείτε τίποτα. Θα μου μιλήσετε για αγράμματος εσείς. Ο μόνος που ξέρει γράμματα στην Ελλάδα είστε εσείς. Δεν ντρέπεστε λίγο;".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.