Χ. Σπίρτζης για φωτιά στη Βούλα | "Μία ώρα μετά την έναρξη της πυρκαγιάς σημειώθηκε η πρώτη ανταπόκριση" (βίντεο)

Χ. Σπίρτζης για φωτιά στη Βούλα | "Μία ώρα μετά την έναρξη της πυρκαγιάς σημειώθηκε η πρώτη ανταπόκριση" (βίντεο)

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετέβη την Κυριακή 5 Ιουνίου στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιασμένης, όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που σημειώθηκε την 4η Ιουνίου στην περιοχή. Μετά την ενημέρωση, ο τομεάρχης της Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε πως:

"Να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την ενημέρωση. Δυστυχώς, παρά την περσινή καταστροφή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει σαν να μην είδε τίποτα. Σημειώθηκε πολύ μεγάλη καθυστέρηση μίας ώρας από την έναρξη της πυρκαγιάς για να ανταποκριθεί. Πέρασαν πολλοί μήνες χωρίς να γίνουν οι απαραίτητοι καθαρισμοί στον δήμο Γλυφάδας. Επικοινωνία, προπαγάνδα και μηδενικό αποτέλεσμα. Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος και η μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που μπορεί να γίνει είναι η απομάκρυνση του επιτελικού χάους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, δίπλα στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εθελοντές που έδωσαν τη μάχη μαζί με τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έκαναν το καθήκον τους. Έπρεπε από τον Μάιο και νωρίτερα να έχουν γίνει ενέργειες για την πυροπροστασία. Ελπίζουμε οι απαραίτητες δράσεις να μη γίνουν μετά από ένα μήνα από το υπερταμείο, με απευθείας αναθέσεις. Πρέπει να σταματήσουν να αξιοποιούν την κλιματική κρίση για να κάνουν δουλίτσες. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει κανέναν σοβαρό προγραμματισμό και έχει αφήσει και το περιβάλλον και την πολιτική προστασία στο έλεος των συμφερόντων."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.