Δ. Γαλεντέρης για 43χρονο στο Παπανικολάου | "Υπήρξε ιατρική αμέλεια και να μην εκτιμήθηκε σωστά η κατάσταση του ασθενή" (βίντεο)

Δ. Γαλεντέρης για 43χρονο στο Παπανικολάου | "Υπήρξε ιατρική αμέλεια και να μην εκτιμήθηκε σωστά η κατάσταση του ασθενή" (βίντεο)

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπανικολάου, Δημήτρη Γαλεντέρης, μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι! για την υπόθεση, λέγοντας ότι:

"Ήμουν στη νεκροψία  ως τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας. Από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι εξετάστηκε ο ασθενής και δεν προέκυψε κάτι παθολογικό. Από τη νεκροτομή προκύπτει ότι δεν έγινε καν αιμοληψία, αλλά περιμένουμε και το φάκελο του νοσοκομείου. Υπάρχει υποψία για θρόμβωση και πνευμονική εμβολή, περιμένουμε και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι είναι ανοιχτό το να υπήρξε ιατρική αμέλεια και να μην εκτιμήθηκε σωστά η κατάσταση του ασθενή. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, οι συγγενείς θα κινηθούν νομικά εναντίον του νοσοκομείου. Στο ιστορικό του νοσοκομείου καταγράφεται ότι ο ασθενής είχε πόνο στο ένα πόδι. Αυτό χτυπάει καμπανάκι στο γιατρό ότι πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα θρόμβωσης. Έτσι έπρεπε να γίνουν αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί και αυτό το ενδεχόμενο. Θεωρώ ότι σε περίπου δύο μήνες θα έχουμε απαντήσεις από τις σχετικές εξετάσεις".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.