Α. Γεωργιάδης | "Είναι δυνατό να έχουμε αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες, αν αυτά που αποφασίζουν ανακοινώνονται;" (βίντεο)

Α. Γεωργιάδης | "Είναι δυνατό να έχουμε αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες, αν αυτά που αποφασίζουν ανακοινώνονται;" (βίντεο)
Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον ΣΚΑΙ για το σκάνδαλο της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι δεν πρέπει να δοθεί απάντηση στο ερώτημα για ποιον λόγο παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον κ. Ανδρουλάκη. Επιπλέον, ο κ. Γεωργίαδης τόνισε ότι: "Αυτό που συνέβη είναι πολύ άσχημο, πολύ σοβαρό", ενώ χαρακτήρισε τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη ως έναν "άξιο άνθρωπο". 
 
Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης απατώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε πως: "Δεν πρόκειται για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας να βλάψουμε την πατρίδα. Τι θα πει αυτό; Χρειάζεται η Ελλάδα όπως και κάθε χώρα να έχει μυστικές υπηρεσίες; Χρειάζεται. Είναι δυνατό να έχουμε αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες, αν αυτά που αποφασίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, ανακοινώνονται; Τότε να μην τις λέμε μυστικές υπηρεσίες, να τις λέμε φανερές. Αν ο πρωθυπουργός γνώριζε την παρακολούθηση, θα προέβαινε στις αλλαγές που έκανε χθες με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.