Lidl | Ντροπή σας!!! Συγκινεί η ιστορία ηλικιωμένης που έκλεψε για να φάει

Lidl | Ντροπή σας!!! Συγκινεί η ιστορία ηλικιωμένης που έκλεψε για να φάει

Οργισμένη αντίδραση έχει προκαλέσει η ιστορία μιας 70χρονης, όπου το απόγευμα του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου πήγε στο σούπερ μάρκετ Lidl στο Ίλιον και επιχείρησε να κλέψει κάποια προϊόντα για να μπορέσει να φάει, ενώ στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος την έπιασαν και παρά την αντίδραση πελατών, όπου ζήτησαν μέχρι και να πληρώσουν τα πράγματα της γυναίκας, κάλεσαν την αστυνομία που την οδήγησαν στο πιο κοντινό τμήμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν όταν τους εξήγησε την σοβαρή οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει και προσφέρθηκαν να καλύψουν το χρηματικό ποσό των προϊόντων, ώστε να μη συνεχιστούν οι ποινικές διώξεις, αλλά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ζήτησε να ξεκινήσει η διαδικασία μήνυσης προς τη γυναίκα. Ακόμα και οι γείτονες της 70χρονης κάλεσαν στο σούπερ μάρκετ για να ζητήσουν να αποσυρθεί η μήνυση κατά της ηλικιωμένης, με τον υπεύθυνο να δηλώνει πως η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει τέτοιου είδους μηνύσεις.

Επίσης, μια γειτόνισσα της ηλικιωμένης αποκάλυψε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος πως: "Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει, γιατί δε σηκώνει την ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός"

Τέλος, να σημειωθεί πως λόγω της κατακραυγής του περιστατικού από τον κόσμο που αποφάσισε να συμπαρασταθεί στην δύσμοιρη γυναίκα, το Lidl Hellas ανακοίνωσε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πως θα αποσύρει την μήνυση.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.