Ν. Ηλιόπουλος | "Η πιο κρίσιμη δημοσκόπηση είναι ότι ο κόσμος που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα" (βίντεο)

Ν. Ηλιόπουλος | "Η πιο κρίσιμη δημοσκόπηση είναι ότι ο κόσμος που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα" (βίντεο)

Την Δευτέρα 23 Μαΐου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μίλησε στον ΣΚΑΙ για τις δημοσκοπήσεις και τις εκλογές, λέγοντας ότι:

 "Η πολιτική Μητσοτάκη θα ηττηθεί στις επόμενες εκλογές. Η πιο κρίσιμη δημοσκόπηση είναι ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορεί να βγάλει το μήνα. Και δυστυχώς αυτή η κατάσταση δε φαίνεται να αλλάζει σύντομα. Η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί μία πολιτική, η οποία όχι απλώς δεν απαντά στα προβλήματα, αλλά τα πολλαπλασιάζει. Πολύ γρήγορα θα κριθούν αν μπορούν να αντιμετωπίσουν 9 μήνες ακραίας αισχροκέρδειας. Πλέον δε μιλάμε μόνο για το ρεύμα. Η ακρίβεια στα τρόφιμα, στα καύσιμα, το σύνολο του πληθωρισμού διαλύει το λαϊκό εισόδημα.
 
Έχουμε μία κυβέρνηση που αντιμετωπίζει το δημόσιο πλούτο σαν σμήνος από ακρίδες. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η ΝΔ πέρασε τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ να προχωράει σε απευθείας αναθέσεις 5 εκ. χωρίς δημοσίευση. Τα τουρκικά μαχητικά για πρώτη φορά έφτασαν στα 2,5 μίλια από την Αλεξανδρούπολη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει διεκδικήσει κανενός είδους κυρώσεις για την Τουρκία. Άλλωστε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί φοβάται να τα βάλει με τον Αντώνη Σαμαρά."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.