ΕΛΑΣ | Τέταρτη σύλληψη στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

ΕΛΑΣ | Τέταρτη σύλληψη στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 36χρονου για συμμετοχή στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής του 53χρονου, ενώ κατηγορείται πως πλήρωσε για να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης. Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει πως:

"Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα. Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.