Υπόθεση Πάτρας | Είχε σταματήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς ο Μάνος Δασκαλάκης

Υπόθεση Πάτρας | Είχε σταματήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς ο Μάνος Δασκαλάκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας pelop.gr, ύστερα από έρευνα φάνηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε σταματήσει να πληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της σπιτονοικοκυράς, η οποία του είχε δώσει πληρεξούσιο γι'αυτό τον λόγο, ενώ ακόμα φαίνεται πως είχε γίνει είσπραξη της σύνταξης της γυναίκας και μετά τον θάνατό της. Επιπλέον, η ιστοσελίδα φανέρωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δώσει λανθασμένη ημερομηνία ταφής στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τον λόγο. Αντίστοιχα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Αννα Μαστοράκου, διαβεβαίωσε ότι ήταν πολυοργανική η ανεπάρκεια της 69χρονης και ότι όσα αναγράφονται στο πιστοποιητικό θανάτου, δείχνουν πως η άτυχη γυναίκα απεβίωσε από προχωρημένη σηψαιμία.

 
Παράλληλα, το  Star News δημοσίευσε τα εξής μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη με έναν φίλο του, όπου γράφουν για την Ρούλα Πισπιρίγκου, μια ημέρα μετά την σύλληψή της: 
 
"Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…
 
Μάνος: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…
 
Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεμήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.
 
Μάνος: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να’ ναι…
 
Φίλος: Αδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου.
 
Μάνος: Ηρέμησε, παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε λίγο υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις… Μη μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις…
 
Φίλος: Μαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως…
 
Μάνος: Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη…
 
Φίλος: Πες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ…
 
Μάνος: Ούτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη…
 
Φίλος: Γιατί συγγνώμη;
 
Μάνος: Συγγνώμη που σου είπα να μη βιάζεσαι να κρίνεις.
 
Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλτα ανώνυμα κάπου.
 
Μάνος: Έχω μιλήσει…"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.