Καβάλα | Ερωτήματα για συνδέσεις μεταξύ της νηπιαγωγού που ασελγούσε σε παιδιά με τον 43χρονο από την Δράμα

Καβάλα | Ερωτήματα για συνδέσεις μεταξύ της νηπιαγωγού που ασελγούσε σε παιδιά με τον 43χρονο από την Δράμα

Σύμφωνα με την Realnews, οι Αρχές εξετάζουν τη σχέση που μπορεί να έχει η υπόθεση της νηπιαγωγού από την Καβάλα, η οποία κατηγορείται πως ασέλγησε σε τέσσερα παιδιά ηλικίας 3 - 4 ετών, με την υπόθεση του 43χρονου από τη Δράμα, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει τεράστιο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Realnews, οι αρχές θεωρούν πως οι δύο υποθέσεις μπορεί να συνδέονται με κάποιο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, καθώς η νηπιαγωγός φαίνεται πως φωτογράφιζε τα θύματά της.

Αντίστοιχα, η μητέρα του ενός θύματος ανέφερε στην ιστοσελίδα πως: "Πληροφορήθηκα από μητέρα άλλου παιδιού ότι ο γιος της, που επίσης κακοποιήθηκε, της ανέφερε ότι είδε και στην κόρη μου να συμβαίνουν τα ίδια. Αμέσως ζήτησα τη βοήθεια παιδοψυχολόγου για να με κατευθύνει. Έπαθα σoκ όταν η τριάμισι ετών κόρη μου μου περιέγραψε και μου έδειξε τον τρόπο που την άγγιζε η συγκεκριμένη νηπιαγωγός στα απόκρυφα σημεία του σώματός της. Της έλεγε ότι μπορούμε να λέμε μικρά ψεματάκια και ότι αυτό είναι το μυστικό μας και δεν το λέμε ούτε στη μαμά, ούτε στα άλλα παιδάκια. Έχω τεράστια αγωνία για το τι μπορεί να προξένησε η συγκεκριμένη στην ψυχή της μικρής μου".

Επιπλέον, στο Realnews μίλησε και ο δικηγόρος της μιας οικογένειας, όπου ανέφερε ότι οι πρώτες καταγγελίες είχαν γίνει πριν από λίγους μήνες: "Η συγκεκριμένη μήνυση που υποβλήθηκε από τους γονείς της ανήλικης αφορά σε ασελγείς σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του παιδιού τους και η συμπεριφορά της νηπιαγωγού που καταγγέλλεται φέρει τον χαρακτήρα κακουργήματος. Πριν από την υποβολή της, με την κατεύθυνση παιδοψυχολόγου, η ανήλικη προσεγγίστηκε με επιστημονικά ορθό τρόπο και περιέγραψε αναλυτικά αυτά που της συνέβησαν. Τα όσα περιγράφονται από την ανήλικη δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το τι συνέβη εις βάρος της".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.