Απαγωγή Κυπαρίσση | Τι λένε οι Αρχές για την εξιχνίαση της απαγωγής (βίντεο)

Απαγωγή Κυπαρίσση | Τι λένε οι Αρχές για την εξιχνίαση της απαγωγής (βίντεο)

Την Κυριακή 6 Μαρτίο, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ενημέρωση του τύπου για την εξιχνίαση της απαγωγής του 41χρονου Γιώργου Κυπαρίσση από την περιοχή του Ντράφι.  Σύμφωνα με τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, οι απαγωγείς του επιχειρηματία, τον προσέγγισαν ντυμένοι ως αστυνομικοί, του πέρασαν χειροπέδες και τον χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους. Στη συνέχεια, ο κ. Τζεφέρης δήλωσε πως:

"Ακολούθως, μετέβησαν σε έτερο σημείο στον οικισμό Φοίνικα Σπάτων όπου έκαψαν τα οχήματά τους και τον έβαλαν σε άλλο όχημα, με το οποίο τον οδήγησαν σε κρησφύγετο. Εκεί τον κράτησαν για λίγες ημέρες και έπειτα τον μετέφεραν σε άλλο κρησφύγετο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του, οι δράστες τον χτύπησαν προκαλώντας του ελαφρές κακώσεις, σε πολλές περιπτώσεις βιντεοσκοπώντας τον με σκοπό, να στείλουν το βίντεο στους συγγενείς του.
 
Κατά το χρονικό διάστημα κράτησης του οι δράστες επικοινώνησαν πολλές φορές, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνυμάτων, με μέλη της οικογένειάς του, απαιτώντας αρχικά την καταβολή του χρηματικού ποσού του 1.000.000 ευρώ, ώστε να τον απελευθερώσουν.Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις μείωσαν τελικά την απαίτησή τους στο ποσό των 800.000 ευρώ το οποίο τους παραδόθηκε και στη συνέχεια πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής 4 Μαρτίου 2022, απελευθέρωσαν τον 41χρονο σε δασώδη έκταση στις Αχαρνές Αττικής. Ακολούθως στο πλαίσιο του αυτοφώρου αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε οργανωμένη και άρτια εκτελεσμένη αστυνομική επιχείρηση συνέλαβαν τρία άτομα  για την απαγωγή του επιχειρηματία."
 
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.