Απαγωγή Κυπαρίσση | Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των τριών υπόπτων για την απαγωγή (βίντεο)

Απαγωγή Κυπαρίσση | Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των τριών υπόπτων για την απαγωγή (βίντεο)

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις χθεσινές προσαγωγές για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση από το Ντράφι. Οι τρεις συνελήφθησαν την ώρα που έτρωγαν σε εστιατόριο της Αθήνας, ενώ η αστυνομία αναζητά τρία ακόμα άτομα που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς και το κρησφύγετο της συμμορίας. Επιπλέον, σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες επέλεξαν τον 40χρονο επειδή έβλεπαν τον τρόπο ζωής του και γνώριζαν πως είχε χρήματα, ενώ δε φαίνεται πως είχαν κάποιον αρχηγό.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εφάρμοσαν μεθόδους που δεν είχε χρησιμοποιήσει η ΕΛΑΣ στο παρελθόν και αναφέρουν πως γνώριζαν την ταυτότητα των τριών συλληφθέντων δέκα ημέρες πριν από την απελευθέρωση του κ. Κυπαρίσση. Στην αστυνομία, ο επιχειρηματίας ανέφερε πως του ξύρισαν το κεφάλι για να μη βρεθούν τρίχες του στον χώρο που τον κρατούσαν, ενώ ήταν πολύ αδυνατισμένος, καθώς οι απαγωγείς δεν του έδιναν καθημερινά φαγητό και ταλαιπωρημένος επειδή τον χτύπαγαν συνέχεια. Μάλιστα, στην κατάθεσή του, ο ίδιος υποστήριξε πως απειλούσαν πως θα τον σκοτώσουν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες του φόραγαν κουκούλα και του την έβγαζαν μόνο όταν ήταν μόνος σε έναν χώρο. Όταν τον απελευθέρωσαν, ο κ. Κυπαρίσσης σταμάτησε έναν περιστατικό και του ζήτησε να τον μεταφέρει πιο κάτω για να πάρει ταξί, όπως επίσης να δανειστεί το κινητό του για να τηλεφωνήσει στον αδερφό του.

Οι πρώτες δηλώσεις του επιχειρηματία ήταν: "Θα τα πούμε σιγά σιγά όλα. Είμαι καλά. Ό, τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και είμαστε κομπλέ. Είναι σοκ όλη η φάση. Προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ήμουν σε ένα δωμάτιο. Δεν ξέρω πόσα άτομα ήταν μαζί μου. Να ξελαμπικάρω λίγο και θα τα πούμε όλα. Παρίσταναν τους αστυνομικούς. Μου είπαν κατέβα κάτω, μου πέρασαν χειροπέδες, μου φόρεσαν κουκούλα και με έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο."

Ενώ η μητέρα του κ. Κυπαρίσση δήλωσε πως: "Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς ήταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο μέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε, όλα καλά, δεν έπαθε τίποτα στα χέρια τους, τον βλέπω καλά. Ήμασταν όλοι μαζί όταν γύρισε σπίτι. Οι απαγωγείς ήταν 7 μίλησα με 2. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.