Α. Κορακάκη για τον εμμονικό θαυμαστή της | "Είχε επιχειρήσει να μπει στο διαμέρισμά μου και είχε κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου μου"

Α. Κορακάκη για τον εμμονικό θαυμαστή της | "Είχε επιχειρήσει να μπει στο διαμέρισμά μου και είχε κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου μου"

Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, μίλησε στο Tlive για την περιπέτεια που είχε με έναν 34χρονο "θαυμαστή" της, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε της κίνησης για περίπου πέντε χρόνια, έστελνε απειλές στον στενό της κύκλο και είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Ειδικότερα, η κ. Κορακάκη δήλωσε πως:

"Το χειρότερο ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση. Τυχαία, μια ημέρα περίπου στο 2018 επέστρεφα στο σπίτι μου από προπόνηση και τον είδα να με ακολουθεί μέχρι το σπίτι μου. Άλλαζα δρόμο. Αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Είτε πεζός με ακολουθούσε είτε με αυτοκίνητο. Έβγαινα με φίλους μου για ποτό ή φαγητό και ήταν πάντα εκεί. Έστελνε λουλούδια με κάθε αφορμή, πριν και μετά από κάθε επιτυχία, σε γενέθλια, του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και αναίτια. Μετά τις παρακολουθήσεις, ένα πολύ τραυματικό γεγονός ήταν όταν επιχείρησε μαζί με έναν φίλο του να μπουν στο διαμέρισμα μου. Αυτό συνέβη τα Χριστούγεννα του 2020. Ήμουν μόνη μου στο διαμέρισμα και ο φίλος του χτυπούσε επιμόνως την πόρτα για να ανοίξω. Ο ίδιος ήταν κρυμμένος στο κτίριο, στην πολυκατοικία που ζούσα τότε. Γι αυτό το περιστατικό είχε προσαχθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, του είχαν γίνει και πάλι συστάσεις και είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να με ξαναενοχλήσει, παρόλα αυτά συνέχισε, μέχρι που 5 ημέρες πριν ανέβω στο αεροπλάνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου μου”.

Τέλος, να σημειωθεί, πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας καταδίκασε τον 34χρονο σε πέντε χρόνια φυλάκισης, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.