Α. Κούγιας | Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου

Α. Κούγιας | Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου

Ο  Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε πως θα αναλάβει αφιλοκερδώς την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, όπου δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με τη δολοφονία, δήλωσε "Επικοινώνησε αρχικά μαζί μου ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος του ΑΣ Άρης και ακολούθως ο Θόδωρος Καρυπίδης και μου είπαν ότι οι ίδιοι θέλουν να βοηθήσουν τις οικογένειες των θυμάτων, γιατί είναι τρία τα θύματα. Έχουμε μία ανθρωποκτονία ειδεχθέστατη, όχι μόνο με το χατζάρι αλλά και με τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά έχουμε και δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας. Οι δράστες είναι περισσότεροι από δέκα. Δεν είναι ένας ο δράστης. Μου ζήτησαν, λοιπόν να συνδράμω με την εμπειρία, που έχω αυτά τα 47 χρόνια, έχω συμμετάσχει σε 780 ανθρωποκτονίες μέχρι τώρα αλλά θέλω να σας πω ότι μου ζήτησαν να αναλάβουν την αμοιβή μου.

Εγώ τους είπα ότι σαν ελάχιστη συμπαράσταση στις οικογένειες του τραγικού θύματος, τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους, που έστειλαν ένα παιδί να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη και αύριο στον Άγιο Αθανάσιο στη Βέροια θα γίνει η κηδεία του. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στη ζωή να σου τύχει από το να πάει στην κηδεία του παιδιού του γονέας όχι από φυσικό θάνατο αλλά από τέτοιο θάνατο, μου ζήτησαν να αναλάβουν την αμοιβή μου. Τους είπα ότι εφόσον δεχτούν οι συγγενείς των θυμάτων, μου είπαν ότι είναι ο κύριος Ναζλίδης κοντά στα άλλα δύο θύματα στο νοσοκομείο, ότι εγώ δε θέλω αμοιβή. Η ελάχιστη συμπαράστασή μου είναι να μου κάνουν την τιμή να τους εκπροσωπήσω δωρεάν.

Σε μία πρώτη επαφή που έκανα, η Ελληνική Αστυνομία με επικεφαλής τον κύριο Θεοδωρικάκο έχει δώσει όρκο τιμής να βρει τους δράστες. Εκείνο, που μπορώ να πω είναι ότι θα θέσω την επαγγελματική μου επάρκεια στη διάθεση της δικαιοσύνης"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.