Α. Κούγιας | Έχω φωτογραφία με τον φερόμενο δολοφόνο μαζί με γιο αστυνομικού

Α. Κούγιας | Έχω φωτογραφία με τον φερόμενο δολοφόνο μαζί με γιο αστυνομικού
Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη και των δύο φίλων του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως "Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα τη θέσω υπόψη των Αρχών τη φωτογραφία αυτή".
 
Επίσης ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στους συνδέσμους λέγοντας πως "Οι διοικήσεις των συνδέσμων είναι με κουκούλες, δε βλέπεις πρόσωπα και πολύ συχνά εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εκβιασμούς, προστασία σε μαγαζιά. Το θέμα είναι και ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Αν έχει ο πρόεδρος της ομάδας κάνει λεφτά από λαθρεμπόριο καυσίμων ή ναρκωτικών, δεν πρόκειται να καταγγείλεις κανέναν"
 
Ενώ στη συνέχεια ο δικηγόρος δήλωσε πως "Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για τη Θεσσαλονίκη, όχι για τη Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν. Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στη γιάφκα, χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά."
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.