Κρήτη | Συγκλονίζει ο πατέρας του 8μηνου βρέφους που δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Κρήτη | Συγκλονίζει ο πατέρας του 8μηνου βρέφους που δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Συγκλονίζει ο πατέρας του 8μηνου βρέφους που δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην περιοχή της Αμμουδάρας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο cretapost, ο πατέρας ανέφερε πως τα τραύματα του παιδιού αντιμετωπίζονται με ειδικές αλοιφές και αντιβιώσεις, καθώς δεν μπορούν να του κάνουν ράμματα, λόγω της νεαρής του ηλικίας. Επιπλέον, ο πατέρας δήλωσε πως την ώρα του περιστατικού ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά και ότι η πεθερά του πήρε το παιδί για να το πάει βόλτα, όταν ξαφνικά ο σκύλος της γειτόνισσας επιτέθηκε και άρχισε να δαγκώνει το παιδί, ενώ τόνισε πως οι φωνές της γιαγιάς ξεσήκωσαν τους περίοικους που έτρεξαν να βοηθήσουν: "Το λυκόσκυλο χύμηξε πάνω στο παιδί μου να του βγάλει τα μάτια. Έχει σκίσιμο 3 εκατοστά στο μάτι. Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι λύθηκε από το λουρί. Πάντως σίγουρα είναι ένας τεράστιος και άγριος σκυλός".

Επίσης, ο πατέρας ανέφερε στο cretapost πως δεν είχε σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον της ιδιοκτήτριας του σκύλου, αλλά εκείνη του έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό: "Όλη η πολυκατοικία ήταν μπροστά και έβλεπε ένα μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του, τα αίματα να τρέχουν και η ιδιοκτήτρια να μου κλείνει το δρόμο λέγοντας ότι δεν είναι αυτό που νομίζεις και να σου εξηγήσω. Ουδέποτε τη χτύπησα. Την έσπρωξα μέσα στον πανικό μου για να μεταφέρω το παιδί μου στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αντί να ζητήσει ένα συγγνώμη, θέλει να βγει και από πάνω; Θέλω να δικαιωθεί το μωρό μου. Δεν είμαι άνθρωπος να κάνω κακό σε κανέναν. Η Δικαιοσύνη και ο νόμος ας κρίνουν. Σίγουρα, δε φταίει ο σκύλος, αλλά ο ιδιοκτήτης του".

Τέλος, το βρέφος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον ιατροδικαστή, ενώ τραβήχτηκαν και φωτογραφίες από τα τραύματα που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία μαζί με το ιατροδικαστικό πόρισμα. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Μαλεβιζίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.