Γρ. Λέων για Πάτρα | "Τα νέα πορίσματα φέρνουν ανατροπές" (βίντεο)

Γρ. Λέων για Πάτρα | "Τα νέα πορίσματα φέρνουν ανατροπές" (βίντεο)

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και ο Συνδικαλιστής Αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, ήταν καλεσμένοι στον ΣΚΑΙ, όπου μίλησαν για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ειδικότερα, ο κ. Λέων δήλωσε πως:

"Μέχρι τέλος Μαΐου θα γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας στην Πάτρα. Από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα και γι’ αυτό θα φέρουν ανατροπές τα νέα πορίσματα. Μεταξύ άλλων, οι συνάδελφοί ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα κι έτσι δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις. Πρώτα θα ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα."

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως: "Εκτιμώ ότι η διαδικασία θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος Μαϊου και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα. Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς. Δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.