Λέσβος | Τρομακτικά ντοκουμέντα από τη κακοποίηση που έζησε η 14χρονη στα χέρια του αστυνομικού

Λέσβος | Τρομακτικά ντοκουμέντα από τη κακοποίηση που έζησε η 14χρονη στα χέρια του αστυνομικού

Τρομακτικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τις εξελίξεις με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 14χρονης από έναν αστυνομικό στη Λέσβο. Ειδικότερα, η δικογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το in.gr, αναφέρει ότι: "Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την καταγγέλλουσα στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του.

 Από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την καταγγέλλουσα στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την καταγγέλλουσα να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα "θέλω να σε ...". Τους τελευταίους δύο μήνες ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει από την καταγγέλλουσα  επανειλημμένα τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι την Πέμπτη 21/7/2022, να προβεί σε στοματικό έρωτα εντός τους αυτοκινήτου του.
 
Πριν από περίπου είκοσι μέρες, ο κατηγορούμενος οδήγησε την καταγγέλλουσα σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον κατηγορούμενο. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση. Η δε κατηγορούμενη, η οποία σημειωτέων δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, ζητούσε επανειλημμένα από τον κατηγορούμενο να σταματήσει. Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Μετά τη σεξουαλική πράξη η κατηγορούμενη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο ευθύς όταν επέστρεψε στην οικία της απέρριψε στα σκουπίδια.
 
Από τον Φεβρουάριο του 2022 είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα ο κατηγορούμενος την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο που να απεικονίζεται η τελευταία".
 
Σχετικά με το περιστατικό, μια φίλη της 14χρονης κατέθεσε πως: "Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ο προπονητής όταν την επέστρεφε στο σπίτι την άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Επίσης, μου είχε πει ότι διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο Facebook προκειμένου να επικοινωνεί μαζί της. Μετά την προπόνηση άφηνε πρώτα τα άλλα κορίτσια στα σπίτια τους και τελευταία άφηνε την καταγγέλλουσα, παρ’ όλο που αυτό δεν ήταν λογικό βάσει δρομολογίου".
 
Τέλος, η μητέρα της 14χρονης ανέφερε στο MEGA ότι: "Είχα πιάσει ένα μήνυμα με άσχετο όνομα και όχι με το συγκεκριμένο, ήταν εκείνος αλλά από ψεύτικο προφίλ και το πήγα στην ασφάλεια. Πήρα το παιδί και πήγα στην ασφάλεια. Το εκβίαζε να μη μιλήσει. Της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν και ότι θα τη χτυπήσει εάν μιλήσει και τέτοια πράγματα. Ένα βράδυ την πήρε από την προπόνηση, πήγε στο σπίτι τα άλλα κορίτσια, και την πήγε σε ένα δάσος και έγινε η πράξη".
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.