Λύτρας για υπόθεση Κολωνού | "Η μητέρα δε γνώριζε για τον βιασμό της 12χρονης"

Λύτρας για υπόθεση Κολωνού | "Η μητέρα δε γνώριζε για τον βιασμό της 12χρονης"

Το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση, λέγοντας πως:

"Η μητέρα της 12χρονης δεν ήξερε για τα εμβάσματα, γίνονταν σε λογαριασμό που δε χρησιμοποιούσε. Το κορίτσι είχε δώσει το ΙΒΑΝ του λογαριασμού και την κάρτα αναλήψεων στον 53χρονο. Φαίνονται τα ονόματα που έχουν κάνει τις καταθέσεις στον λογαριασμό της μητέρας. Είναι σε σχέση και σε συνδυασμό με τον 53χρονο οι καταθέσεις αυτές. Υπάρχει ένα όνομα καταθέτη που φαίνεται, σε άλλες περιπτώσεις φαίνονται μόνο οι λογαριασμοί και μένει να ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία το κάθε όνομα πίσω από κάθε λογαριασμό.

Η μητέρα δε γνώριζε για τον βιασμό της 12χρονης αλλά δεν το λέει μόνο η μητέρα. Το λέει και η 12χρονη, το λέει και η θεία του κοριτσιού από όπου ξεκίνησε η αποκάλυψη όλων. Η μητέρα δεν είχε καταλάβει κάτι ούτε η 19χρονη αδελφή της 12χρονης. Ωστόσο, σωστά εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης. Εάν δεν υπήρχε το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, δε θα μπορούσε να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου και του απορρήτου επικοινωνιών της μητέρας. Ίσως, έγινε για αυτό η σύλληψη της μητέρας, αυτό περνάει από το μυαλό μου. Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις εμπλεκόμενων στην υπόθεση".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.