Μανώλης Χατζηγεωργιάδης | Ένας διαφορετικός Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης Κοινότητας στην Καλλιθέα

Manolis Chatzigeorgiadis

Μανώλης Χατζηγεωργιαδης

Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης Κοινότητας Καλλιθέας 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ - Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας 

Πάρε την Καλλιθέα στα χέρια σου.

Είμαι ο Μανώλης Χατζηγεωργιάδης, ποντιακής καταγωγής. Γεννήθηκα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και στην Καλλιθέα ήρθα 6 χρονών. Στα 21 μου, μετά τον στρατό, έφυγα στην Γερμανία για σπουδές και αφού έφτιαξα μια εταιρεία πληροφορικής, απέκτησα τεράστια εμπειρία με το πελατολόγιό μου, την BAYER AG, SIEMENS, LIDL, τα Ελληνικά Προξενεία, την Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας (DEUTSCHE LUFTWAFFE) και άλλες πολλές.

Το 2006 επέστρεψα στην Καλλιθέα και ξεκίνησα να εργάζομαι ως επιστημονικός ερευνητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πάντα με την επιχειρηματικότητα στις προτιμήσεις μου, σήμερα είμαι στον όμιλο MC Kopelouzos, δημιουργώντας καινοτόμες υπηρεσίες.
Βοήθησα την Καλλιθέα από το 2014 και για πέντε χρόνια, παραδίδοντας σεμινάρια επιχειρηματικότητας δωρεάν για όλες τις τοπικές επιχειρήσεις.
Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην Καλλιθέα μας και αφού έχω ζήσει 20 χρόνια σε μια χώρα (Γερμανία) με την απόλυτη οργάνωση, αποφάσισα να μπω ενεργά στον δήμο μας γιατί διαπίστωσα ότι ο Κώστας Ασκούνης έχει όρεξη για δουλειά, ώστε να γίνει η Καλλιθέα πρότυπο προς μίμηση. Αυτό το έχω καταφέρει μια φορά στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ, όταν μαζί με τον τότε Γενικό Πρόξενο, Γρηγόρη Δελαβέκουρα, καταφέραμε μέσα από την συνεργασία μας, να κάνουμε το προξενείο καινοτόμο.
Η συνεχής δουλειά, η καινοτομία, η ειλικρίνεια και η αγάπη μου για την Ελλάδα είναι αυτά που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο.
Δεν θα σταματήσω να βοηθάω ενεργά όπου μπορώ τους συμπολίτες μου.

 
 
 
 
 
 
 

Μανώλης Χατζηγεωργιαδης Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης Κοινότητας Καλλιθέας  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ - Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας  Πάρε την Καλλιθέα στα χέρια σου. Είμαι ο Μανώλης Χατζηγεωργιάδης, ποντιακής καταγωγής. Γεννήθηκα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και στην Καλλιθέα ήρθα 6 χρονών. Στα 21 μου, μετά τον στρατό, έφυγα στην Γερμανία για σπουδές και αφού έφτιαξα μια εταιρεία πληροφορικής, απέκτησα τεράστια εμπειρία με το πελατολόγιό μου, την BAYER AG, SIEMENS, LIDL, τα Ελληνικά Προξενεία, την Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας (DEUTSCHE LUFTWAFFE) και άλλες πολλές. Το 2006 επέστρεψα στην Καλλιθέα και ξεκίνησα να εργάζομαι ως επιστημονικός ερευνητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πάντα με την επιχειρηματικότητα στις προτιμήσεις μου, σήμερα είμαι στον όμιλο MC Kopelouzos, δημιουργώντας καινοτόμες υπηρεσίες. Βοήθησα την Καλλιθέα από το 2014 και για πέντε χρόνια, παραδίδοντας σεμινάρια επιχειρηματικότητας δωρεάν για όλες τις τοπικές επιχειρήσεις. Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην Καλλιθέα μας και αφού έχω ζήσει 20 χρόνια σε μια χώρα (Γερμανία) με την απόλυτη οργάνωση, αποφάσισα να μπω ενεργά στον δήμο μας γιατί διαπίστωσα ότι ο Κώστας Ασκούνης έχει όρεξη για δουλειά, ώστε να γίνει η Καλλιθέα πρότυπο προς μίμηση. Αυτό το έχω καταφέρει μια φορά στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ, όταν μαζί με τον τότε Γενικό Πρόξενο, Γρηγόρη Δελαβέκουρα, καταφέραμε μέσα από την συνεργασία μας, να κάνουμε το προξενείο καινοτόμο. Η συνεχής δουλειά, η καινοτομία, η ειλικρίνεια και η αγάπη μου για την Ελλάδα είναι αυτά που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο. Δεν θα σταματήσω να βοηθάω ενεργά όπου μπορώ τους συμπολίτες μου.  

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.