Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη | "Σχεδόν την αποκεφάλισε" αναφέρει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη | "Σχεδόν την αποκεφάλισε" αναφέρει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την άγρια μητροκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, όπου εξέτασε τη σορό, σχολίασε πως: "Η άτυχη 79χρονη έφερε και άλλα τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, ωστόσο το μεγάλο τραύμα ήταν εκείνο που επέφερε θάνατο από το μαχαίρι. Ο 50χρονος γιος σχεδόν αποκεφάλισε τη μητέρα του από τα χτυπήματα με το μαχαίρι. Πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη με πλήρης δίστομες όλων των υποκείμενων μαλακών μορίων, αλλά και βλάβες σε φλέβες, αγγεία και αναπνευστικό, ενώ το αίτιο θανάτου είναι μεθαιμορραγικό σοκ, συνέπεια της απώλειας αίματος".

Να σημειωθεί, ότι ο εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του 50χρονου σε ψυχιατρείο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τέλος, συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της περιοχής από το στυγερό έγκλημα, με μια γειτόνισσα του θύματος να αναφέρει στο GRTimes πως: "Τον άκουσα να της φωνάζει μέσα στο διαμέρισμά τους, Το Σάββατο μιλήσαμε και πήγαινε για ψώνια. Είχα να τη δω 4-5 μέρες. Νόμιζα ότι την πήρε ο μεγάλος γιος της".

Δηλώσεις για τη μητροκτονία

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.