Κ. Μπογδάνος | "Ο κ. Γεραπετρίτης που είπε να πας στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη"

Κ. Μπογδάνος | "Ο κ. Γεραπετρίτης που είπε να πας στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη"

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος έχει διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε πως ο υπουργό Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, του είπε να συμμετάσχει στη εκδήλωση κατά τον μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας τον Ιούλιο του 2020 στην οποία συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπογδανός δήλωσε πως:

"Οι πολίτες που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση θα βρισκόντουσαν σάντουιτς ανάμεσα σε αυτά που εγώ θεωρώ τα δύο άκρα, την άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά. Για τον λόγο αυτό είχα έρθει σε επαφή με τον κύριο Γεραπετρίτη. Τον υπουργό Επικρατείας. Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ στις 4:30 πήγα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουν περιορίσει. Τι θα κάνουμε;” και εκείνος απάντησε “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα”.  Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί… Μου είπε “πήγαινε και εσύ εκεί". Εγώ συμφωνώ μαζί του. Δεν είμαι της άποψης ότι εκεί που πηγαίνουν οι πραγματικοί φασίστες εσύ πρέπει να λείπεις".

Να σημειωθεί, πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Μπογδάνου λέγοντας "Δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί του κ. Μπογδάνου. Άλλωστε, οι βουλευτές είναι από το Σύνταγμα ελεύθεροι να αποφασίζουν πού πηγαίνουν, τι λένε και τι κάνουν. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.