Δίκη ντράμερ Πυξ-Λαξ | "Το παιδί λέει την αλήθεια" επιβεβαιώνει η ψυχολόγος

Δίκη ντράμερ Πυξ-Λαξ | "Το παιδί λέει την αλήθεια" επιβεβαιώνει η ψυχολόγος

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας συνεχίστηκε η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού, με τις καταθέσεις των γονιών του θύματος. Ειδικότερα, ο πατέρας υποστήριξε ότι το παιδί του λέει αλήθεια σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ τόνισε πως έχει τύψεις που δεν το κατάλαβε νωρίτερα: "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια. Είμαι σίγουρος 1000%. Το παιδί δεν είναι φαντασιόπληκτο, τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει. Το παιδί ένιωθε ντροπιασμένο και ήταν μελαγχολικό. Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται. Ο κατηγορούμενος πρέπει να πάει φυλακή γι αυτά που κάνει στα παιδάκια. Ακόμη και σήμερα, 9 χρόνια μετά, η κόρη μου, η οποία είναι μαθήτρια Λυκείου, τρέμει στη σκέψη όσων της συνέβησαν και αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να έχει αντιδράσει. Αισθάνομαι τύψεις γιατί δεν μπόρεσα νωρίτερα να αξιολογήσω την κατάσταση".

Επιπλέον, κατέθεσε και η ψυχολόγος και αξιωματικός της αστυνομίας, η οποία βοήθησε το παιδί να εξομολογηθεί ότι του είχε συμβεί, λέγοντας πως: "Η σταθερότητα, η συνέπεια, το γεγονός ότι δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις οδηγούν στη βεβαιότητα ότι όσα αναφέρθηκαν από το παιδί είναι πραγματικά βιωματικά. Το παιδί σε αυτή την ηλικία δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς ένας άνθρωπος που παίζει μαζί του καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό που την μπλόκαρε , την αναστάτωσε ήταν όταν της ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Αυτό ήταν ίσως από τα τελευταία γεγονότα. Η ενοχή που κινητοποιήθηκε την μπλόκαρε ώστε να αναλάβει δράση και να φύγει. Αυτό εκμεταλλεύονται όσοι έχουν παιδοφιλικά χαρακτηριστικά. Υπήρξε σοβαρή συναισθηματική σύγχυση και μπλοκάρισμα του παιδιού και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης για την οικογένεια, δεν μπορούσε να σκεφτεί πονηρά γι'αυτόν".

Τέλος, κατέθεσε και η μητέρα της ανήλικης, όπου δέχτηκε πολλαπλές ερωτήσεις από την υπεράσπιση και που θεωρήθηκαν εκτός ορίων από το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τις σταματήσει η πρόεδρος.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.