Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 19/6

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 19/6

Σύμφωνα με τα δεδομένα της ΕΜΥ, ο καιρός σήμερα θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Ειδικότερα, στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη αναμένονται μερικές νεφώσεις που μπορεί να ενταθούν προσωρινά, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και πιθανώς απομονωμένες καταιγίδες. Ωστόσο, αναμένεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών από το απόγευμα. Στο υπόλοιπο της χώρας, γενικά θα υπάρχει αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές το μεσημέρι και το απόγευμα.

Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη μπορεί να φτάσουν τα 6 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να ανέβει, φθάνοντας τους 30 έως 31 βαθμούς Κελσίου στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ στο Αιγαίο θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 29 βαθμών Κελσίου. Οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επηρεάσουν ιδιαίτερα τις περιοχές του Ιονίου και τα ηπειρωτικά, δημιουργώντας μια ζεστή και ευνοϊκή ατμόσφαιρα.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι-απόγευμα οπότε στα ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί .
Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.