Γ. Οικονόμου για Λιγνάδη | "Αν δικαζόταν με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε το 2021, θα ήταν ισόβια χωρίς αναστολή" (βίντεο)

Γ. Οικονόμου για Λιγνάδη | "Αν δικαζόταν με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε το 2021, θα ήταν ισόβια χωρίς αναστολή" (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στο Power Pass και τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση, λέγοντας πως: "Συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έταξε 600 ευρώ επιστροφή σε κάθε φορολογούμενο. Ας αναφέρει μια δήλωση που να μιλάει για επιστροφή 600 ευρώ σε καθένα φορολογούμενο. Η κυβερνητική εξαγγελία ήταν ξεκάθαρη και προέβλεπε ρητά ότι οι επιστροφές θα ήταν στο 60% των πρόσθετων επιβαρύνσεων των καταναλωτών. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες, θεωρώντας τους εύκολα κορόιδα προς εξαπάτηση".

 Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη, λέγοντας ότι: "Η απόφαση του δικαστηρίου γίνεται πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης. Ο προβληματισμός της κοινωνίας για την αποφυλάκιση ενός καταδικασμένου είναι εύλογος. Δε θα πρέπει να γίνεται απαξίωση της Δικαιοσύνης, ενώ η ταύτιση του ενόχου με την κυβέρνηση και την εξουσία είναι χυδαία. Αν η Δικαιοσύνη μπορούσε να λάβει απόφαση βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία τον Νοέμβριο του 2021, τότε η ποινή που θα είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη θα ήταν ισόβια και δε θα υπήρχε δυνατότητα αναστολής της εκτέλεσης της ποινής."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.