Υπόθεση Πάτρας | Παρέδωσε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος (βίντεο)

Υπόθεση Πάτρας | Παρέδωσε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος (βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr, ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, παρέδωσε σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου, την τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας στις δικαστικές αρχές. Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε στους δημοσιογράφους ότι:

"Η ανακρίτρια σύμφωνα με το νόμο δέχτηκε την τσάντα της μικρής Τζώρτζινας και δικαιώθηκε η ψυχή της έστω και με αυτόν τον τρόπο. Όσοι θέλησαν να αποκρύψουν τις ζωγραφιές, τα βιβλία η οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο ήταν χρήσιμο στη 18η τακτική ανακρίτρια η οποία διεξάγει μία νομιμότατη ανάκριση, όλα τα στοιχεία που πρέπει, θα διερευνηθούν για τη δολοφονία της Τζώρτζινας. Τη βοήθησα ως λειτουργός της δικαιοσύνης και γι’ αυτό τον λόγο δέχτηκε και έγινε η καθυστέρηση γιατί από τις 9 το πρωί είμαστε εδώ στο γραφείο της ανακρίτριας. Η καθυστέρηση ήταν για να καταγραφούν όλα τα πράγματα που υπήρχαν μέσα στην τσάντα.

Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας κινήθηκαν στο ακίνητο το οποίο ανήκε στην αποβιώσασα. Εμείς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι απαντήσαμε ότι νομιμότατα εισήλθαμε στην οικία επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. Και επίσης πως βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμα της άτυχης Τζώρτζινας στο σπίτι και ποιο πρόσωπο το έχει υποδείξει και δημοσιοποιήσει σε τηλεοπτικό μέσο. Η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας είχε μέσα σχολικά βιβλία, κάποιες ζωγραφιές οι οποίες δείχνουν το τι περνούσε και η ανάλυση τους περαιτέρω θα γίνει από τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η ανακρίτρια. Δεν αποκρύφτηκε τίποτα, νόμιμα την κατείχαμε, μπορέσαμε και διαφυλάξαμε το αντικείμενο που περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για την τακτική ανάκριση και το θεωρεί η 18η ανακρίτρια ως αποδεικτικό μέσο γι’ αυτό και το δέχτηκε σήμερα από την πολύωρη κατάθεση που δώσαμε σε εκείνη".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.