Υπόθεση στα Πετράλωνα | "Ο πατέρας μου καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς"

Υπόθεση στα Πετράλωνα | "Ο πατέρας μου καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς"

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του πατέρα τους και φίλων του περιέγραψαν ο 17χρονος και η 22χρονη από τα Πετράλωνα στην εκπομπή Πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος ανέφερε πως: "Ο πατέρας μου καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς. Συνεργάτες, φίλοι, άτομα του καθημερινού του περιβάλλοντος και άτομα που γνώριζε η μητέρα μου, όπου μετά έκανε ότι δεν τους γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άνδρες αλλά ήταν και γυναίκες ανάμεσά τους. Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς Β' Δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό που θέλει να αποκαλείται μητέρα. Όχι, μόνο δε μας έκανε αγκαλιά αλλά με τη συμπεριφορά της μας ώθησε να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας. Ως τιμωρία η μητέρα μου με κλείδωνε στη βεράντα στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μη μιλάω, ξυλοδαρμούς αμέτρητους.

Όλα αυτά ήταν η ζωή τους, το χαιρόντουσαν, έβγαζαν και φωτογραφίες. Ο ίδιος ο πατέρας μου έδειχνε φωτογραφίες του ίδιου με άλλα παιδιά και βίντεο που σε κάποια ήταν κι αυτός. Στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπήρχαν και οι πρώτοι βιασμοί. Σε όλο το σπίτι όχι μόνο στο μπάνιο. Όλα ξεκίνησαν με δωροδοκίες, στις πολύ αρχές μου έδινε 5 ευρώ για να με βιάζει, και μετά ακολουθούσαν οι απειλές. Είχαμε συνηθίσει, ήταν φυσιολογικό να τριγυρνάει με τα εσώρουχα, να μας φιλάει στο στόμα, να μας χαϊδολογάει. Για εμάς ήταν φυσιολογικό και ήταν η καθημερινότητά μας. Ήταν η χαρά μου θα λέγαμε, δεν αισθανόμουν κανένα πόνο γιατί ήμουν το κέντρο, το αντικείμενο με το οποίο ασχολιόντουσαν. Μου είχε γίνει πρώτη φύση νομίζοντας ότι αυτό είναι φυσιολογικό."

Παράλληλα, η 22χρονη ανέφερε πως: "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνέβαιναν διάφορα. Είχαμε τριψίματα και περίεργες αγκαλιές από τον πατέρα, τον θείο, το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα. Τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα. Δεν καταλάβαινα ότι ήταν κάτι κακό γιατί αυτή ήταν η ζωή μου. Ήταν γυμνές αγκαλιές, κυκλοφορούσε στο σπίτι γυμνός και άλλοτε με τα εσώρουχα, ερχόταν στο δωμάτιο να μας παίρνει αγκαλιά. Ο πατέρας μου με κακοποιούσε με τη βοήθεια ενός άλλου ζευγαριού με το οποίο είχε σχέσεις. Με έβαζε στο αμάξι και με πήγαινε στο σπίτι τους. Εκεί με έβαζαν στην κρεβατοκάμαρα μέσα, ο ένας καθόταν δίπλα μου και από την άλλη οι δύο, στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό και είτε θα π... μεταξύ τους είτε πάνω μου, με άγγιζαν παντού. Μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι και ουσιαστικά με απειλούσαν ότι αν πω κάτι σε κάποιον έχει κίνδυνο η ζωή σου".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.