Γ. Πιλίδης | "Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα; " (βίντεο)

Γ. Πιλίδης | "Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα; " (βίντεο)

Στην εκπομπή 'Τι Λες Τώρα' μίλησε ο αθλητής της ελεύθερης πάλης, Γιώργος Πιλίδης, για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ στην εκπομπή μίλησαν και ο νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Χαράλαμπος Πελέκης και η δικηγόρος του αθλητή Ειρήνη Μαρούπα. Ειδικότερα, περί του θέματος μίλησε ο κ. Πελέκης, λέγοντας ότι: "Στο οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, φέρονται αθλητές, πρώην προπονητές να έχουν καταλάβει τον αγωνιστικό χώρο με πανό κατά πρώην συναθλητή τους, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπούν οι αγώνες, πράγμα που συνέβη για πρώτη φορά. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που φαίνεται ο Γιώργος Πιλίδης να μιλά επιθετικά σε μέλη της Ομοσπονδίας Πάλης, το διοικητικού συμβουλίου"

 Από τη δική της πλευράς, η κ. Μαρούπα ανέφερε ότι: "Η Ομοσπονδία κυνηγά τον κ. Πιλίδη εδώ και ενάμιση χρόνο. Ο Πιλίδης ήρθε από τη Σουηδία με πρωτοβουλία του προπονητή του, προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ομοσπονδία του είπε να αλλάξει προπονητή προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλη αυτή η παρεξήγηση λύθηκε με την παρέμβαση του κ. Καπράλου, του προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής. Δεν υπήρξε χρηματοδότηση προκειμένου να προπονηθεί ο αθλητής. Φτάσαμε σε αυτό σημείο, καθώς η Ομοσπονδία επιλέγει μεταξύ αρεστών και όχι αρίστων. Όπως δεν ήθελε τον Χαβουζίδη, προπονητή στον Πιλίδη, όπως απειλούσε τον Πιλίδη να μην τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν αλλάξει προπονητή, έτσι και το Σωματείο και ο εκπρόσωπος αθλητών, ο κ. Μανωλίδης, δεν ήταν αρεστός και φτιάξανε ένα άλλο σωματείο"
 
Στις δηλώσεις του κ. Πελέκη, ο κ. Πιλίδης απάντησε πως: "Όσα ανέφερε ο νομικός σύμβουλος δεν ισχύουν. Όταν μας ζητήθηκε να αποχωρήσουμε από τον χώρο προκείμενου να αρχίσουν οι αγώνες, εμείς το κάναμε. Οι εντάσεις στον χώρο των αγώνων συνέβησαν την Κυριακή, τη δεύτερη μέρα δηλαδή των αγώνων. Κύριε Πελέκη, γιατί δεν έγιναν οι αγώνες το Σάββατο, που δε σημειώθηκε καμία ένταση. Ζητάω πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη μεταγραφή μου σε άλλο Σύλλογο, πάω παραδίδω τα έγγραφα που χρειάζονται για την έκδοση του δελτίου και ως γνωστόν με δηλώνουν από μόνοι τους. "

Ωστόσο, στη συνέχεια, παρέμβει στη συζήτηση ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Κώστας Φάλιας, ο οποίος ανέφερε πως: "Ο Γιώργος Πιλίδης δεν ενημέρωσε κανέναν από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Survivor. Η Ομοσπονδία έδωσε χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ, όπου αφορά τη διαμονή του αθλητή σε πεντάστερα ξενοδοχεία πριν τους αγώνες, σε συμπληρώματα διατροφής, ιατρούς, αποστολές στο εξωτερικό και για τις προετοιμασίες των αγώνων." 

Τέλος, ο αθλητής Γιώργος Πιλίδης, ξέσπασε κατά του κ. Φάλια, λέγοντας πως: "Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δε με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα ιατρό; Πότε είχα ιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα; Δεν μπορώ άλλο. Καραγκιόζηδες!"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.